پسرم دو ماهشه شیرخشکیه،شیر بیومیل میخورد همه چیش خوب بود ولی یهویی شروع کرد به جوش ریختن و اگزما و رفته رفته بدتر شد..ازمایش مدفوع دادم گفتن مدفوعش چربه ولی خون و اینا نداشت و گفتن حساسیت نداره ولی به نظر خودم حساسیت به شیرش بود عوض کردم ببلاک اچ آ گرفتم جوشاش و اگزماش در عرض دو روز خوب شد ولی متاسفانه دلدرد شدید گرفته و مدفوعشم ابکی شده دلم براش میسوزه نمیتونم یه شیر مناسب براش پیدا کنم..حالا نمیدونم نان اچ آ هم امتحان کنم یا آپتامیل اچ آ یا شیرسویا مثل ایزومیل؟ کسی تجربهوای داره؟
وزن گیریش که عالی بود.اضافه م داشت😅 ببلاک فک کنم ابکیه یه کم کف میکنه دقیق یادم نیست کف سفید فک کنم ...
اره دقیقا کف میکنه...وای مرسی عزیزم دعا کن واسه پسر منم همینطور باشه..کلا از دوران حاملگیم تا الان مدام توی استرس و ناراحتی بودم..یه روزم با خیال راحت نگذشته..😢😢
اره دقیقا کف میکنه...وای مرسی عزیزم دعا کن واسه پسر منم همینطور باشه..کلا از دوران حاملگیم تا الان م ...
همون بدرد نمیخوره کف میکنه پسرمن که میخورد همش گشنه بود دوبرابر باید درست میکردم سیرش نمیکرد😂 یه بار ببلاک خریدم پشیمون شدم.نان خیلی چرب و غلیظ تره سیرمیشن قشنگ😋
آدم ها گاهی چوب اشتباهاتشان را جای دیگری می خورند.جایی که حتی فکرش راهم نمی کنند.حواستان باشد چوبی که به احساس و زندگی دیگران می زنیم؛ تاوان دارد.این دل شکستن ها، این بی انصافی ها ،این بازی دادن ها همه اش تاوان دارد
وای اره چقدر مثل همن..منم از دیروز پسرم مدام گریه میکنه هی شیر بیشتر میخواد درحالیکه تازه خورده..نگو ...
اره عوضش کن خاصیت نداره که سیرنمیکنه هر دوپیمونه یه درجه آب بریز سیرشه قوطیشم تموم بشه
آدم ها گاهی چوب اشتباهاتشان را جای دیگری می خورند.جایی که حتی فکرش راهم نمی کنند.حواستان باشد چوبی که به احساس و زندگی دیگران می زنیم؛ تاوان دارد.این دل شکستن ها، این بی انصافی ها ،این بازی دادن ها همه اش تاوان دارد
عزیزم من نان اچ آ خریدم دادم ولی متاسفانه پی پیشو سبز کرده و یه حالت بلغمی داره و توش دون دونه..😢 ی ...
وای چرا😕 پس باید ببری دکتر بگه چه شیری بدی
عزيزم چقدر طول كشيد كه ني ني تون خوب بشه و اچ آ بهش بسازه؟پسر من سه روزه داره ميخوره و هنوز اثري ندي ...
الان پسرم ۶سالشه عزیزم 😄دقیق یادم نیست چندروز طول کشید خوب شه ولی با نان اچ آ کلا خوب شد