2777
2789
عنوان

مزخرف‌ترین ماست‌مالی تون چی بوده که آخرم لو رفته😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2289 بازدید | 124 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یبار وقتی مجرد بودم خواستم برنج درست کنم ک یادم رفت آبکش کنم ک فقط بوی سوخت اومد دیدم برنجه عین خمیر شده تو پلاستیک گذاشتم و انداختم از پنجره و قابلمه رو گذاشتم تو کابینت😐😂

یه جا نوشته بود                وقتی یکی داره  با تمام وجود نصحیتت میکنه            مخاطبش تو اون لحظه تو نیستی                             خودش در گذشته شه!

کتاب رو ترور شخصیتی کردی😐 

من بدترینش همین بوده که بچه بودم، مهمون داشتیم، ماماتم گفت اتاقتو مرتبط کن، من رفتم همه چیو خیلی شیک ریختم تو کمد، کلیدم نداشت، همینجور درشو به حالت پیش بستم

یچه مهمون اومد تو اتاق، یه راست رفت سر کمد درو باز کرد، یه کپه لباس و جزوه و خرت و پرت ریخت رو سروکله اش (کوچولو بود، پنج ساله فکر کنم)

مامانشم یکم ترسید، رفت کمکش کرد دربیاد، مامانمم به من چشم غره می رفت که یعنی واستا مهمونا برن کارت دارم

بعدشم که مهمونا رفتن... فوقع ماوقع😑

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

یه دفعه تو اتاق نشسته بودم با جاریم، جاریم میخواست نماز بخونه، چادر پوشیده بود، گفت تو نماز نمیخونی؟ خیلی یواش گفتم نه من غسل نکردم☺️همون موقع مادرشوهرم اومد از در اتاق رد شد گفت چی میگفتید؟ منم هول شدم گفتم هیچی راجب عمه مریم صحبت میکردم...مادرشوهرم متوجه شد دارم دروغ میگم، یه چپ انداخت و رفت

چند روز بعدش پا شد اومد خونه مادرم اینا، به مامانم گفت دخترت با اون یکی عروسم نشسته به پچ پچ، من که میرم حرفشونو قطع میکنن و هیچی نمیگن، من تا ۳ شب خوابم نبرد😳منم گفتم میخوای بگم چی میگفتم؟ جاری گفت نماز میخونی؟ گفتم نه غسل ندارم، حالا فهمیدی؟😔

جلو مامانم آب شدم از خجالت

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
ایشالا درست بشه

ممنون از دعات کاش بگیره 

اما میدونی چیه اون قدر بده که شاید حالا حالا ها درست نشه😅

آدم شاد زیستی هستم و دیگران رو هم شاد میکنم خدا منو ازتون نگیره😂/کاربر قدیمی از سال 96😎 تا حالا کلی کاربری ترکوندم/تو وضعیت بدی هستم میشه برای درست شدن زندگیم و رو پا موندن زندگیم و اینکه خانوتدم چیزیشون نشه صلوات یا دعا یا.... برام بفرستید❤️

گند ترین سوتی رو یه پیرمرد همشهریمون داده😅😅😅😓😓🤣🤣🤣

آقا ما ی گروه داریم برای آشناها فامیلا کلا همشهریامونه تو تل

این پیرمرده عنوووو داشته فیلم و عکس خاک برسری میدیده یهو دستش خورده چی شده همشو فرستاده تو گروه.

این آقا هم از خجالتش دیشب عروسی فامیل نزدیکش بود نیومده بود

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ما کوچیکا خدامون بزرگه.....  کاربر سابقم🤕 کاربریمو بعلت شناخته شدن ترکوندم🤣 والا هر اسمی زدم نیاورد چاره ای نداشتم😂

من یه بار خیلی بچه بودم یه پسر خاله داشتم همش منو دندون میکند من رفتم با خودکار قرمز و خودکار مشکی نداشتم با گواش رو دستم کشیدم رفتم به مامانم گفتم نگاه کن دندون کنده چطو شده یادم میفته میگم چقد خنگول بودم😑😑😑😑