2777
2789
عنوان

با نامزدم برم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1150 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا دوست پسرته نه نامزدت. چون اگه نامزد بودید دلیلی نداشت خانواده ها مخالفت کنن

نه عزیزم هستن هنوز خانواده هایی ک نمیزارن خانواده من توعقدم ب زور اجازه میدادن باید قبل  غروب میرفتم خونه

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره
نبابا دوست پسر چی پنج ماه نامزدمه تازه پسردایمم هست

وااااا.پس برو.یعنی چی؟؟؟؟باید برید بیایید تا اخلاقای هم دستتون بیاد .ازاون دسته خانواده ها دارین که باید عقد کنین بعد همو بشناسین؟؟ بعد خدایی نکرده به مشکل بخورید میخوان بگن چرا چشاتو باز نکردی.

ول کن بابا به هر ترفندی برو حالشو ببر

نه عزیزم هستن هنوز خانواده هایی ک نمیزارن خانواده من توعقدم ب زور اجازه میدادن باید قبل  غروب م ...

حالا روی صحبتم با شما نیست

ولی چرا پدر مادرا روی غروب و شب حساسن؟ بقول اون جوکه مگه پسرا در طول روز از ناتوانی جنسی رنج میبرن؟🤣

لطفا اگه مخابطم شما نیستی ریپلایم نکن. هرکی سرش تو کار خودش باشه
نه عزیزم هستن هنوز خانواده هایی ک نمیزارن خانواده من توعقدم ب زور اجازه میدادن باید قبل  غروب م ...

خانواده منم حساس بودن اما وقتی دیگه محرمی چه اشکالی داره.ما صیغه بودیم میرفتیم بیرون خودمونم زود میومدیم لفتش نمیدادیم.تازه چندبار مامانم گفت چرا کم میرید بیرون؟

حالا روی صحبتم با شما نیست ولی چرا پدر مادرا روی غروب و شب حساسن؟ بقول اون جوکه مگه پسرا در طول روز ...

دقیقا این سوال منم بو توعقد مامانم همش میگفت بابا محرمن ولشون کن ولی بابام دوست نداشت به احترامش ماهم قبول میکردیم ولی خوب همین باعث شد توعقد خاطره زیادی نداریم بی قرارشدیم تا عروسی 

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره