2777
2789
عنوان

پیش نیاز های نی نی دارشدن

165 بازدید | 18 پست

سلام برای یک مادر کامل و نمونه بودن باید چ کارایی کرد؟ 

چه زمانی میتونم باور کنم که میتونم یه بچه بیارم و بزرگ کنم ما توشهری ک زندگی می‌کنیم غریبیم و من 19 سالمه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پول،صبر،دل دریایی

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم.... 

وقتی ک ب این نتیجه برسی ک واقعا میتونی ب شوهرت تکیه کنی و بتونی قید خیلی از خوشیاتو بزنی ی جورایی از دل خودت بزنی واسه بچت...البته بچه دارشدن ب معنی محدودیت نیس ولی خو مث اوقات تنهاییم نمیشه دگ همه وقتت مال خودت نیس

دختر نازم ازوقتی اومدی ب زندگیم روزای قبل تورویادم نمیاد💙من واسه لمس دستای کوچولوت خیلی غصه ها خوردم تو تموم زندگی منی💕بیا باهم دیگه دعا کنیم واسه همه اون مامانایی ک منتظر یه فرشته کوچولو مثل توهستن...فاطمه کوچولوی من تو از پیش خدا اومدی اندازه همه فرشته های خدا پاکی ازش بخواه توی دل همه منتظرا فرشته بکاره...آمین  

عزيزم از لحاظ مالي كاملا تامين باشي

نميدونم خدا دندان زهد نأن دهد واسه قديم الان بچه بياد فقط خرج داري

از لحاظ عاطفي  و عقلي كامل شده باشي

و از همه نهار زندگي با ثباتي داشته باشي