2777
2789

خانما لطفا وقت بزارید تجربه هاتون رو بگید

دوشنبه البته وقت گرفتم مشاور تحصیلی ک بپرسم چ رشته ای رو بخونم بدون ازمون و ایناا

ولی شماهم بگید چه رشته ای الان بدون ازمونش میشه امیدی ب اینده کاریش داشت

و اگه بخونم اون رشته رو بعد چهارسال از انتخابش پشیمون نخواهم شد

لطفا رشتهایی پزشکی و پیرا رو مثال نزنید چون این رشتها بدون کنکور نیستند

هیچکس نمیتونه بهت تضمین بده برو فلان رشته بعدش کار گیرت میاد. کاملا بستگی به سواد و توانایی های خودت داره. ولی انقدر همه مدرک دانشگاهی دارن اونم در سطح ارشد و دکترا که مدرک بدون کنکور گرفتن کارتو سخت میکنه هرچی دانشگاه و مدرکت معتبرتر باشه هم سطح علمی خودت بالاتر میره هم دید کارفرما بهتره. 

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم اقتصاد خوند الان دوساله استخدام بانکه ماهی چهار و نیم حقوقشه 😐 یه دختر ۲۳ ساله ست 😐 ...

بدون کنکور رفت؟

شانس هم دخیله بالاخره😂

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
هیچکس نمیتونه بهت تضمین بده برو فلان رشته بعدش کار گیرت میاد. کاملا بستگی به سواد و توانایی های خودت ...

خب اخه من سد راهم کنکوره

وقتی دبیرستانی بودم واقعا درسم عالی بود جز شاگردای ممتاز مدرسه بودم

درسو دوس دارم ولی گیر کردم تو کنکووووور لعنتی

میگم‌اگ سد راهم برداشته بشه و حداقل کارشناسیم رو ازاد بگیرم و میتونم واسه ارشد یه دانشگا بهتر قبول بشم........

مشاور تلفنی هیوا هم همینو گفت گفت مخصوصا اگ واسه ارشد بخونی و ادامه بدی میتونی جای خودتو تو مشاغلی ...

میخوای تا ارشد ادامه بدی؟

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه