طبقه بالا پدرشوهرمیم از همون اول نباید میومدم خیلی پشیمونم .همسرم خیلی وابستشونه از همون اول بدبختی داشتیم خسته شدم دلم میخاد بریم تز اینجا تقریبا غیر ممکن همسرم دل نمیکنه داره واقعااا. خستم میکنه چیکار کنم من اخه هیچی نفهمیدم از این زندگی کل فکر و ذکر همسرم درست کردن روابط من و خانوادش شده
رازي بين من و پروردگارم هست من قلبم را به او سپردم ...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوستای گلم پریشب ک این ختم رو شروع کردیم خانواده خودم وعموم اینا هم صلوات فرستادن شب دخترعموم خواب میبینه ک همه رفتیم مسجد و یه سفره صلوات پهن بوده و ما رفتیم صلوات فرستادیم تعبییرشو دراوردم گفته حاجت روا شدید عزیزانم هرکی توختم شرکت کرده به لطف خدا حاجت روا شده با دلهای پاکتون از ته دل دعا کنید برای همدیگه دست خالی برنمیگردیم انشالله 🌺🌹😍
منم شوهرم تک پسره پیش خانوادشم لعنت بر خود ما که از اول قبول کردیم جهاز بیاریم اینجا.ببین من کسی هستم که گناهمو گردن میگیرم گناه از ماست به کسی ربط نده خواهشن