2777
2789
عنوان

دعا کنید برام از این خونه پاشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 47 پست
از صبح که پا میشن هی کار میریزن جلو همسرم اینجا برو این کارو بکن قبلا که من زیاد میرفتم با منم همین ...

کار همسرتون چیه؟ ببخشید انقدر سوال میکنم ، دوست دارم راهنمایی که میکنم درست باشه

نمیخوام شغل همسرتون رو بگید ، منطورم اینه شعلشون در ارتباط با خانواده شون هست؟

سلام😊 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستای گلم پریشب ک این ختم رو شروع کردیم خانواده خودم وعموم اینا هم صلوات فرستادن شب دخترعموم خواب میبینه ک همه رفتیم مسجد و یه سفره صلوات پهن بوده و ما رفتیم صلوات فرستادیم تعبییرشو دراوردم گفته حاجت روا شدید عزیزانم هرکی توختم شرکت کرده به لطف خدا حاجت روا شده با دلهای پاکتون از ته دل دعا کنید برای همدیگه دست خالی برنمیگردیم انشالله 🌺🌹😍

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3603055/ختم-صلوات-برای-حاجت-رواییحاجت-دارا-بیان?postId=115757312

برام صلوات بفرست حال روحیم خوب شه دعاتون میکنم😢🌹
هر روز دعوا خسته شدم 

مثل منی دختر

شوهرمن به اینا وابسته نیس خانوادش وابسته ان

مادرشم گفته ازاینجا پاشید حلالتون نمیکنم😔😔😔

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

منم شوهرم تک پسره پیش خانوادشم لعنت بر خود ما که از اول قبول کردیم جهاز بیاریم اینجا.ببین من کسی هستم که گناهمو گردن میگیرم گناه از ماست به کسی ربط نده خواهشن 

عشقی نبود و نخواهد بود هر عشقی هم قیمتی داره 
هي پرش ميكردن بعد بدبختي خونه بابام اينا روبه روي خونه ايناس مام زيرزمين پدر شوهرم بوديم  هررو ...

یا علی ،مامانش هرجا میخواستیم بریم جلوتر میرفت میشست تو ماشین میگفت میام شوهر من شده بود شوهر اون

از صبح که پا میشن هی کار میریزن جلو همسرم اینجا برو این کارو بکن قبلا که من زیاد میرفتم با منم همین ...

دقیقا زندگیه من اینجوری بود،رفتم جدا بشم اومد دنبالم برام مغازه خرید گفت بزار یکم جم کنیم میریم الان کاملا قطع رابطه ایم همسرم درهفته نیم ساعت میره سر میزنه میاد همین

کار همسرتون چیه؟ ببخشید انقدر سوال میکنم ، دوست دارم راهنمایی که میکنم درست باشه نمیخوام شغل همسرتو ...

ن کارمند ولی تمام تلاششو میکنه کاری جور کنت باهم کار کنن

رازي بين من و پروردگارم هست من قلبم را به او سپردم ...
گلم نذر امام جواد کن ی ختم قران و هفتاد تا دورکعتی نماز که هر رکعتش هفتاد تا قل الله داره شک نکن تم ...

راس میگی حتما انجام میدم 

منم شوهرم تک پسره پیش خانوادشم لعنت بر خود ما که از اول قبول کردیم جهاز بیاریم اینجا.ببین من کسی هست ...

ازه منم خودمو فقط نفرین میکنم