2777
2789
عنوان

بیاین برای مهمونی نظربدین

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونمونو تازه عوض کردیم هنو هیچکدوم از خونوادم ندیدن 

اوکی یه تیر دو نشونه 

کوبیده خوبه 

کنارش سالاد و سبزی خوردن بذار با ماست موسیر 

زیاد خودتو تو دردسر نداز 

بچه کوچیک داری 

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂
برای آش دندونی ، باید کادو برد ؟ 

عزیزم الان دیگه برا هر مناسبتی کادو‌ میدن 

خوشبختانه یا متاسفانه ☺️

اگه مستقل بشی منتظر نمیشی یکی واست کادو بخره، خوشحالت کنه!🎁💐                          مستقل که باشی اگه مثل یه ملکه باهات رفتار نشد، میتونی خودت ملکه خودت باشی! 👸🏻👑
آخه چرا براي مردم تكليف ايجاد ميكنيد كادو بيارن  خودتون هم كلي خرج و هزينه ميفتين  ان ...

مثل اینکه خیلی دلتون پره ها.مردم کیه اگه میخواسم برا مردم که عقایدشون مثل شما چرته مجلس بگیرم که دندونی میگرفتم خونواده خودمن یه شب دور هم جمعیم و از کسیم درخواس کادو نکردیم گفتن چون داره دندون در میاره دندونی بگیر من گفتم دنی نمیگیرم خواسین شام تشریف بیارین.والاماهم یسره گوشت نشخوار نمیکنیم.بعد یک سال و خورده ای دعوتی گرفتم 

👤مافیای اعضا بدن شدی❤میبری👣👣👣👣
شعار نده 

همين آدمايي مثل شما هر كار خيري رو اسمش رو گذاشتن شعار و انجامش ندادن 

اينجا كي منو ميشناسه بخوام شعار بدم مگه ميخوام راي جمع كنم 

خود من با اينكه جهيزيه و سيسموني خوبي آوردم

اما براي هيچكدوم مهموني نگرفتم كه براي مردم دردسر و تكليف درست كنم 

اندازه توانم به يكي ديگه كمك كردم همين .

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
مثل اینکه خیلی دلتون پره ها.مردم کیه اگه میخواسم برا مردم که عقایدشون مثل شما چرته مجلس بگیرم که دند ...

اتفاقا کار خوبی کردی صله رحم برکتو زیاد می کنه

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 
برای آش دندونی ، باید کادو برد ؟ 

ما که هرجا رفتیم حتی عزا دس خالی نرفتیم یه ظرف خرما یا حلوا بردیم .ولی چون نخواسم تو زحمت بیفتن مجلس دندونی نگرفتم و فقط شام اونم خونوادم نه غریبه که بگه منتظر کادویی چیزیه

👤مافیای اعضا بدن شدی❤میبری👣👣👣👣
من تقاضا کادو نکردم خواهرمو برادرمو پدر مادرمن 

اونا از روی محبتشون میارن گلم‌🌺

شوهرتون چیزی نگفت که خانواده خودش نیستن؟ 

اگه مستقل بشی منتظر نمیشی یکی واست کادو بخره، خوشحالت کنه!🎁💐                          مستقل که باشی اگه مثل یه ملکه باهات رفتار نشد، میتونی خودت ملکه خودت باشی! 👸🏻👑