الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوست عزیز من اگه یاد بگیری تو مسائلی که به شما مربوط نیست قبل اعلام وجود به خودت بگی*به من چه * دیگه کسی بهت نمیگه **به تو چه**. یادبگیر خودت احترام خودت و نگهداری ☺️من از سال ۸۷ اینجا عضوم کاربریم {کیاناز} بود و از سال ۹۴ نیامدم و الانم کاربریم و پس نمیده ،نی نی یار هم جواب نمیده😐😕
سه روز قبل پری شدیدددددد درد داشتم الان ندارم اینماه هیچ درد پری ندارم
میترسم کیست داشته باشم
دوست عزیز من اگه یاد بگیری تو مسائلی که به شما مربوط نیست قبل اعلام وجود به خودت بگی*به من چه * دیگه کسی بهت نمیگه **به تو چه**. یادبگیر خودت احترام خودت و نگهداری ☺️من از سال ۸۷ اینجا عضوم کاربریم {کیاناز} بود و از سال ۹۴ نیامدم و الانم کاربریم و پس نمیده ،نی نی یار هم جواب نمیده😐😕
جوری که همیشع از ترشح هام میفهمیدم الان کم کم وقت پریوده
البته الان کمتر شده
خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم❤️خوشحالی ینی چشات هم رنگ عسل باشه ینی یه موخرمایی لپ سوراخی باشی😁😻💍 . میگن خدا سه چیز رو با ذوق بیشتری آفریده زن ، هنر ، عشق دوست دارم بدونم خدا موقع آفرینش زن هنرمند عاشق چه حسی داشته من یه دخترم با افکاری که روحمو به پرواز در میاره 😻یه نویسنده با رویاهای بزرگ آقا پسری که باهات تبادل نظر می کنم فکر بد نکن در موردم 😊