2777
2789
عنوان

خانه داری یا درس؟؟؟؟

1283 بازدید | 31 پست

سلام من 19 سالمه و از 17 سالگی ازدواج کردم فاصله سنی م با همسرم 10 ساله یعنی ایشون 29 سالشه. من خیییییلییییی شلخته بودم و شوهرم خییییلییی تمیز و مرتب و هنوز اونجوری که اون میخواد نیستم، تو این 2سال و نیم زندگیمون حفظ قرآن رو شروع کردم که توش موفق نشدم و هنوز دارم ادامه میدم، ازطرفی هم نمیدونستم میشه غیرحضوری دیپلم گرفت از قتی شوهرم فهمید فرستاد منوکه دیپلم رو بگیرم و این ترم یعنی دی دیپلم رو میگیرم(تومدرسه بزرگسالان، یعنی سرکلاس نمیرم فقط امتحان میدم) حفظ هم که الان میرم حفظ2ساله یعنی هرروز حفظ1صفحه قرآن +2جز دوره و چون خونه داری اصصصصصصصلا بلد نبودم روهم که اومد خیلی سخت شد و باعث شد تو این سن تیک عصبی بگیرم الان یک هفته س کلاس نمیرم تیک هام خییییلییی کم در حد 0 شده، رفتم دکترمغز و اعصاب گفت باید دارو بخوری من نخوردم چون اعتیاد میاره خوردنش، شوهرم میگه دیپلم ت رو بگیر بچه بیاریم زندگی کنیم انقدر زندگی رو سخت نکن...... نمیدونم.... یعنی دانشگاه نرم؟.. نمیگه نرو ها میگه فاصله سنی ش با بچه زیاد میشه میگه بچه بیاریم بعد غیر حضوری بخونم یا بچه بزرگ شد بخونم نمیدونم چ کنممممم..... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حفظ رو بیخیال شو قران رو واسه دلت بخون اگه وقت اضافه داشتی حفظ کن!

دانشگاهت رو هم حتما و حتما برو حتی اگه شده یه فوق دیپلم ساده بگیر!

شوهرتم خدمتکار نگرفته که توقع داره مطابق استاندارد ایشون خونه زندگی رو تمیز کنی خیلی جوگیر نشو وگرنه تا اخر عمر همینقدر ازت توقع داره!

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  

با وجود اینکه تحصیلات و درس خوندن خیییییلی واسم مهمه ولی باز هم میگم هیچ چیزی ارزشش از سلامتی آدم بیشتر نیست !!

دوره ی حفظت رو ۴ ساله بردار دانشگاه رو هم پیام نور غیر حضوری برو

الهی ! این بنده چه داند که چه می باید جست ! داننده تویی هر آنچه دانی ، آن ده :)) 😌❤ (( دانشجوی ژنتیک هستم 🥰 ))