2777
2789

ان شاءالله همه چی دروست میشه،،توکلت بر خدا،،هیچ وقت نا امید نشو

خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با قانون جذب حاضری کار کنی با  پاکسازی روح چی اگر بتونی انجام بدی خیلی خوبه یعنی اعتقاد داشته ب ...

نیاز به حوصله و صبر داره و تمرینات روحی که متاسفانه من ندارم

[QUOTE=] اکثرا همینطوره...بیشتر تاپیکایی میرم قبلش میگم کاربر اقام میتونم پست بذارم؟ [/QUOTE]

برادر من شما تنها نیستی که بد بیاری پشت بدبیاری

اونم تو اوضاع احوال این روزای....

شوهر بنده بدترازشما

یه روزای هردو باهم مینشستیم غصه میخوردیم وبه ته ناامیدی رسیدیم اما خدا یه جوری یواش یواش حلش کرد که خودمونم نفهمیدیم...صبر صبر صبر

اگه بهت بگن در حد 6 ماه به خودت سختی بدی و توی این مدت دور همه چیز خط بکشی اما بعد اون آسایش داشته ب ...

معلومه که اره، هدف رسیدن به اسایشه، من خودم سه سال تمام زیر بار و فشار نگاه ها، حرف ها، تهمت ها و ... دوست و آشنا بودم، انقد سختی کشیدم که دیگه شدم اهن، تا آخر عمرم هم اون دردها همرامه،اما چه میشه کرد، کاش واسه منم آخرش آسایش بود

[QUOTE=] اکثرا همینطوره...بیشتر تاپیکایی میرم قبلش میگم کاربر اقام میتونم پست بذارم؟ [/QUOTE] ب ...

شما هم پس طعم روز های بدو چشیدید...

خیلی سخته تو روزای ناامیدی و بدبختی بخوای همه چیو بزنی کنار و اون یه پرتو نوری که تورو ب مسیر درست هدایتت میکنه رو دنبال کنی...خییییلی سخت...کار هر کسی نیست

تمرین روحی نمیخاد منم فکر کردم خیلی دنگ فنگ داره فقط با گفتن چهارتا ذکر به کلی چیزای باور نکردنی رسی ...

چجوریه این قانون؟؟با دنیای ماوراءالطبیعه سرکار داره؟