2777
2789
عنوان

احتمال بچه دار نشدن بعد سه سال

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 40 پست

یعنی به نظرتون حرف دکتر چرته ؟؟ امکانش هست که بعد شیش سال طبعی بچه دار بشم

یه روز میاد....یه روز خیلی قشنگ....                            یه روزی که حتی فکرشونمیکنی...                             یه روزی که همون لبخند بزرگ میشینه رو لبهات💋         اون روز دلت هم شاده،چون همون زندگی که آرزوت بوده به روزهات پاگذاشته....☺                                  فقط صبر داشته باش. میرسه اون روز...میرسه اون لبخند...                                                             حالا برای امتحان جلو آینه یه لبخندبه خودت بزن. تو لایق همه چی هستی...😍 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از چه لحاط نمیسازه به من دکتر داد سرخود نخوردم

اخه یکی گفته بود که قطرش رو خورد پریودش نامنظم شد

یه روز میاد....یه روز خیلی قشنگ....                            یه روزی که حتی فکرشونمیکنی...                             یه روزی که همون لبخند بزرگ میشینه رو لبهات💋         اون روز دلت هم شاده،چون همون زندگی که آرزوت بوده به روزهات پاگذاشته....☺                                  فقط صبر داشته باش. میرسه اون روز...میرسه اون لبخند...                                                             حالا برای امتحان جلو آینه یه لبخندبه خودت بزن. تو لایق همه چی هستی...😍 
گفته تنبلی تحمدان بعد چندسال شدید میشه و دیگه فولیه بالع نداری ممونه طبیعی بچه دار نشی دیگه

دکترت راست میگه اگر بچه میهوای باز حتما زودتر اقدام کن چون هر چی سنت بره بالا بدتره الان پسرم نه سالشه  من پنج ساله منتظرم که یه بچه دیگه بیارم. هیچ مشکلی هم ندارم دوبار ای وی اف کردم ولی نشده ای یو ای کردم نشد هر چی بگذره با این ابو هوا و استرسها و تغذیه ها بدتر میشه .حتما به حرفش گوش کن من خودم همین مشکلو دارم تازه تنبلی هم ندارم ولی شوهرم ضعیف شده

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
دکترت راست میگه اگر بچه میهوای باز حتما زودتر اقدام کن چون هر چی سنت بره بالا بدتره الان پسرم نه سال ...

اره دکتر منم همینو میگه که اگر بچه نیاری بعدا برات سخت تر میشه منم موندم که دخترم سه سالش بشه سخت باشه یکی دیگه بیارم نمیدونم واقعا میترسم نتونم به دخترم برسم دیگه

منم تنبلی دارم دوسال ونیمه اقدامم نزدیکه سه ساله یعنی بعدسه سال بچه دارنمیشم؟وای خیلی میترسم من عاشق بچم خداجوون کمکم کن

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤
منم تنبلی دارم دوسال ونیمه اقدامم نزدیکه سه ساله یعنی بعدسه سال بچه دارنمیشم؟وای خیلی میترسم من عاشق ...

نه این بستگیربه سونو و ازمایشتون داره این نطره دکتر من بود حالا قراره برم یه دکتر دیگه شما ببین دکتر خودتون چی میگه ایشالله زود مادر میشی

اره دکتر منم همینو میگه که اگر بچه نیاری بعدا برات سخت تر میشه منم موندم که دخترم سه سالش بشه سخت با ...

من جای تو باشم از همین حالا اقدام میکنم چون ممکنه تا سه سالگی دخترت صب کنی بازم دیگه حامله نشی منکه خیلی پشیمونم از ۴ سالگی پسرم در اقدام هستیم امسال کلاس سومه هنوز نشده خیلی پشیمونم

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
نه این بستگیربه سونو و ازمایشتون داره این نطره دکتر من بود حالا قراره برم یه دکتر دیگه شما ببین دکتر ...

انشاالاه گلم دکترمنم آخرین باررفتم گفت این ماه حتماحامله میشی ولی نشدخیلی ناامیدشدم

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤