2777
2789
عنوان

بازم مادرشوهر

798 بازدید | 58 پست

من با خانواده همسری تو یه خونه زندگی میکنیم.. امروز صبح همش حرف میزد و میگف چرا بچه نمیارید ببین فلانی یه سال نیس عروسی کرده فردا بچش به دنیا میاد و... منم هیچی نگفتم تا آخرش گف شما بی عرضه این... منم گفتم تو این وضعیت خودم نمیخوام بچه بیارم باید حداقل برم تو خونه خودم یه زمینی چیزی داشته باشیم ک از فردای بچمون نترسیم منو مسخره کرد گفتم دوس ندارم بچم مثه خودم بشه آه این وضعمونه اگه شما و شوهرت فکر داشتین یه زمین میخردین واسه بچهاتون ماهم این همه آلاخون والاخون نمیشدیم و راحت میرفتیم سر خونه و زندگیمون ...

تو اون لحظه برادر شوهرم اومد گف یکی همچین حرفی میزنه ک باباش پول دار باشه... تو بابات واست چی خریده زمین یا خونه؟ منم گفتم من دختر بودم اگه پسر بودم میخرید باید میخرید

♡♡♡♡

عجب مادرشوهر و برادر شوهر گستاخی

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب شاید بچه شمام دختر شد نمیخواد زمین بخری اونوقت

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

خدا به دادت برسه 

هیچ وقت به پسرم نمیگم مرد که گریه نمیکنه...اما همیشه اینو در گوشون زمزمه میکنم که مرد نامردی نمیکنه......یه دونه نی نی تو راهی داریم که داداش امیر عاشقشه...دعا کنید سالم بیاد 

اینجور بحثها تا به ته ته حاضرجوابی و  بی احترامی نرسیدن باید قیچی بشن. چون همیشه اونا حرفی دارن که بچزوننت. توام اشتباه کردی همچین چیزی گفتی. اونا صد برابر جواب حاضر و اماده دارن برات....دیگه تجربه بشه برات که سر چه بحثهایی رو اصلا باز نکنی. 

لطفا خودتون رو بی ارزش نکنید با این بحث های الکی

از افرادی که حسود هستند دوری کنید .از افرادی ک حرمت نگه نمیدارن دوری کنید . هرکسی لایق دوستی نیست . افشا کردن اسرار کسی ک وقت دوستی بهت اطمینان کرده فقط نشانه شخصیت ضعیف و نادرست فرده