2777
2789
عنوان

بازم مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا به مادرشوهرتون ارتباطي نداره شما كي بچه دار شين خودتون صلاح خودتونو بهتر ميدونيد

در ثاني اين تفكر كه پدر و مادر بايد براي بچه هاشون خونه و زمين بخرن از بيخ اشتباهه.

امضا ندارم،انگشت ميزنم  

مادرشوهرت کارش غلطه نباید دخالت کنه اما شما هم اشتباه کردید وظیفه اونا نیست زمین و خونه بخرم برای شما

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

داداش ندارم... ولی الان زمونه یه جوریه ک میترسم بچه بیارم از آیندش میترسم

اره تو این اوضاع مملکت ک کلا ریسکه 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

مگه بچه به خونهو زمین؟؟؟من به دنیا اومدم مامان بابام خونه نداشتن خواهرمم بچه داره اما خونه نداره

من پسر نیستم موقع نوشتن نام کاربری این اومد به ذهنم شعبون مخ نام کاربریمه پس اگاه باشید عزیزان نه پسرم نه مثل شعبون اهل دعوا************************************************************ شما رهبر ارکستر سمفونیک افكار و احساسات خويشيد. نبايد گامهاي خود را با صداي طبل و شيپور ديگران هماهنگ كنيد. گوش به نواي درون خود بسپاريد. نواهايي كه از درونتان بر ميخيزد را هدايت كنيد

چقدر بی منطقی

چرا پدر باید زمینو خونه بده به پسرش؟اصلا دخترو پسر چه فرقی داره؟

هرکس داد از لطفشه هرکس هم نداد دوست نداشت و منتی سرش نیست که چرا نداده.

شما باید چشماتو باز میکردی و از هول شوهر کردن خودت رو به قول خودت الاخون نمیکردی.تو از اول شرایط پسر رو دیدی و زنش شدی.خونه داشت؟نه.اما بله دادی.باید مسئولیت تصمیماتی که میگیری رو به عهده بگیری و از بقیه توقع نداشته باشی چون تو شوهر کردی خرجت و بدن.الانم از لطفشونی که بهت سر پناه دادن

نمیگم بچه بیار چون خریت هست تو این شرایط.اما حرفم اینه تو باید از شوهرت توقع داشته باشی.نه از باباش

چقدر بی منطقی چرا پدر باید زمینو خونه بده به پسرش؟اصلا دخترو پسر چه فرقی داره؟ هرکس داد از لطفشه ه ...

واقعا بعضیا چه توقعاتی دارن.به نظر من که برادر شوهرش خوب گفته منم بودم همینو به زنداداشم میگفتم،از کی تا حالا معنی لطف شده وظیفه