2777
2789
عنوان

بازم مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 58 پست

ببین عزیزم افکار مادرشوهرت مال چندین نسل پیش هست و همه چیزو با سبک زندگی خودشون قیاس میکنن انتظاراتش شاید معقول نباشه

حرف درستی زدی که گفتی باید ثبات مالی داشته باشیم حداقل خونه ای زمینی چیزی 

اگر مادرشوهرت بازم پیش کشید بحث بچه رو بذار همسرت بگه ما فعلا تصمیم نداریم .. پسر خودش بگه بهتره 

اگه مستقل بشی منتظر نمیشی یکی واست کادو بخره، خوشحالت کنه!🎁💐                          مستقل که باشی اگه مثل یه ملکه باهات رفتار نشد، میتونی خودت ملکه خودت باشی! 👸🏻👑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عروسی کردم خیلیییییی سختی کشیدم مستاجر بودم .بخاطر اجاره خونه مجبور شدم برم بالا خونه پدرشوهرم اینا برا زندگی البته بیست تومن دادم بهشون .الان مثل سگ پشیمونم انقد انتظارا دارن که.مثلا حیاطو باید همش من بشورم پله رو پاک کنم خانم مادرشوهر به روی خودشم نمیاره.فقطم میاد برا دخالت.که مهون بازی نکن .لباس نخر و ...خسته شدم

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

استارتر ببخشید اما حق با مادرشوهر و برادرشوهرته ینی توام بچت دختر بشه نباید زمینی خونه ای چیزی بهش بدی؟ اگه خیلی اینچیزا برات ملاکه میرفتی با یکی ازدواج میکردی که دستشون به دهنشون برسه که نخوای بهشون متلک بندازی که اخرشم حرف بخوری

حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃

عجب آدمهای بی شعوری والا منم رفتم خونه اجاره ای خود پدرشوهر مادر شوهر میگفتن حالا حالا ها بچه نیارین تا نرفتین خونه خودتون تازه بعد دوسال حامله شدم پدرشوهرم میگفت زود بچه دار شدین 

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است

من از سر حرس همچین حرفی رو گفتم .. وگرنه من چهل روز بعد از عروسیم اقدام کردم ... و بچم شیش ماهه سقط شد ..و الان هم مشکل تیرویید دارم هم این ک دهانه رحمم پارگی داره و دوساله میرم دکتر اما خوب نشده

♡♡♡♡
من که قانع شدم 😐

😂

خوب برادرشوهره گفته بنظرم 

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
😂 خوب برادرشوهره گفته بنظرم

اونم خوب گفته بنظرم کسی زبونشو دراز میکنه که بابای خودشم یه چی داشته باشم اصلا خودم رو مثال میزنم منی که بابام چیزی نداره زبونم کوتاهه واسه چیزایی که دارم میتونم زبونم دراز باشه

حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃
اونم خوب گفته بنظرم کسی زبونشو دراز میکنه که بابای خودشم یه چی داشته باشم اصلا خودم رو مثال میزنم من ...

👍👍👍👍

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
😙😙

💋💋💋💋

رژ لبی شدی

آخه این مردم عقب مونده کی می‌خوام بفهمن تو روابط خصوصی کسی دخالت نکنن تو زندگی کسی سرک نکشن واقعا یه سریا بیکار میشن دستشون میره تو خشتکشون و شروع میکنن خاله زنک بازی الحق جهان سوم هستن اون کسی که به ایران گفته جهان سومی حتما بلد نبوده از سه بیش تر بشماره 

😁😁😁 عب نداره بوس خوبه محبته

😍