2777
2789

من خواهر ندارم.و چون خانواده ام پسر بودن هیچ دوستی از من دوست نداشت بیاد خونه ی ما

دیگه کلا دوستی ندارم..ازدواج کردم گفتم از تنهایی درمیام بدتر شد

میخوام بدم تالار باید جداشیم

میخوام بریم مراسم دور همی باید جدا شیم

میخوایم بریم مثلا شبیه خوانی یا چیزی باید جدا شیم

عقد کنون باید جدا شیم

زنا جدا مردا جدا

با خودم‌میگم ای کاش اصلا ازدواج نمیکردم

سه تا هم پسر دارم ۴ساله.۲ساله ۶ماهه

دخترم نمیتونم بیارم

یک ساله به یکی از زن داداشام میگم بیا بریم یه مانتو تو تنم پرو کنم ببین نظر بده هنوز نیومده..دویت دارم برم پاساژ گردی با یه دختر هم سن خودم ندارم نمیشه..مامانمم حوصله نداره بباد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا منم خواهر ندارم ولی همه دوستای مجردم دوست داشتن بیان خونه   بگرد یه دوست خوب و پایه پیدا کن بچسب به همون یا مثل من به خودکفایی برس!

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  

عزيزم 🌹🌹🌹🌹

خب پسرهاتو جوري بار بيار كه خانم هارو درك كنن.

منم يكي يك دونم با دوتا برادر بزرگتر،ولي برادرام همراه بودن واقعا حتي رو دستشون لاك تست ميكردم تو مغازه 😅

پسرهات كه همراهت باشن خيليييي خوب ميشه و از تنهايي در مياي 

عزيزم 🌹🌹🌹🌹 خب پسرهاتو جوري بار بيار كه خانم هارو درك كنن. منم يكي يك دونم با دوتا برادر ب ...

پسر رو برا زنش تربیت میکنم نه برا خودم

حالا دختر بودن باز میگفتم برا خودم ولی خوب پسرن