2777
2789
عنوان

دقت کردین تو ایران شریک زندگی آدم فقط باید زن باشه..

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 29 پست
اصلا تو عمرم با دختر نبودم اصلا نمیدونم چجوریه چه حسیه عیبت کردن.چه حسیه ناز کردن.چه حسیه درو دل چه ...

تمرين كن واقعا اين حس درونت زنده ميشه 

آرايش گاه برو،استخر برو،محيط هاي زنونه خيلي تاثير گذاره

چقدر شخصیت آدما فرق میکنه. من هم مثل خودت همه جا تنهام ولی لذت میبرم. مخصوصا خرید‌! بهترین خریدام تو ...

تنهایی اصلا لذت بخش نیست

تو بعضی مغازه ها میترسم برم پرو لباس

یا میرم میگم خانم خواهرتو میاوردی نظر بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا تو عمرم با دختر نبودم اصلا نمیدونم چجوریه چه حسیه عیبت کردن.چه حسیه ناز کردن.چه حسیه درو دل چه ...

سعی کن دوستهای خوب پیدا کنی. برو باشگاه. بچه هات رفتن مهد و مدرسه با ماماناشون آشنا میشی. من هم دوستام اکثرا از باشگاه و مامانهای دوستای بچه هام هستن. بالاخره یکی هست باهاش دو کلام حرف بزنی ‌ به قول خودت غیبت کنی. خریدم تنها میرم معمولا فروشنده خانم باشه باهاش گرم میگیرم از خانمهای حاضر تو مغازه نظرستجی میکنم درنهایت از انتخابم راضیم😁

🤔
تنهایی اصلا لذت بخش نیست تو بعضی مغازه ها میترسم برم پرو لباس یا میرم میگم خانم خواهرتو میاوردی نظ ...

من با پسرم هم برم خرید قشنگ نظر میده. رفتم طلا بخرم پسرمو بردم جای شوهرم. 😁

🤔
خیلی خیلی اره واقعا درست گفتی گریههههه

ببین مادر شوهر منم دختر نداره هر پسرش هم یه گوشه دنیاست یه لحظه یادش افتادم از دستش دلخورم ولی دلم سوخت اگه بتونم گاهی میبرمش بیرون هر چند اون دورو براش فامیل زن هست 

اگه میتونی دختر دار شو 

چون خواهرر نداری حتما دختر دار شو

یکی از فامیلهای ما پنج تا پسر داشت نزدیکهای چهل سالش بود یدونه دختر اورد الان پسراش همشون رفتن تهران یکدونه اش هم پیشش نیست ولی با دخترش خیلی خوشه. دخترش الان نوجوونه