2777
2789
عنوان

فرداشب خواهرشوهرم دعوته خونمون

342 بازدید | 17 پست

برای خوشمزه شدن زرشک پلو بامرغ بهم کمک کنید

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آب پرتغال  و‌ هوبج  پاپربکا تو‌ مرغ

آب پرتغال بریزم داخل مرغ؟

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی      
اره عالی میشه

تضمینش باشما

اگه ضایع شد فرداشب میام گلایه میکنم ازتون😄😄😄😄

مرغ رو با کره تفت بده

بعدم پیاز بار روش و زعفرون فراوون بریز 

با ادویه 

عالی میشه

و آبشم خیلی نباشه

ربم کم بزن

نخواستیم نزن 

عضو تاپیک مانکن های زیبا گروه قرمز وزن شروع ۹۵ 👀 هدف اول --» ۹۰ 👀 🔒هدف دوم --»۸۵ 🔒👀 هدف سوم--»۸۰👀🔒 هدف چهارم --» ۷۵🔒👍

من جات بودم مرگ.میذاشتم جلوشون کوفت کنن هربار خوردن و رفتن چرت گفتن!!!خدارو شکر جای شما نیستم 

مدل رستورانی اول بدون هیچی میذارن ابپز بشه بوی بدی هم میده 

بعدش که ابپز شد پیاز و ادویه رو تفت میدن با رب 

مرغارو.تو روغن سرخ میکنن طلایی بشه بعد میندازن تو اون سس 

ولی برای مهمون همون دستور همیشگیتو بذار

میسپارم کشور دل را به دستانت ولی              خواهشا مانند مسئولان ایرانی نباش
من جات بودم مرگ.میذاشتم جلوشون کوفت کنن هربار خوردن و رفتن چرت گفتن!!!خدارو شکر جای شما نیستم  ...

معلومه دلت پره

ولی خودم دعوتش کردم مرگ دیگه خیلی نامردیه درحقش

نصف مرغ هاتو معمولی بپز نصفشو پرتقالی که اگه خوششون نیومد از معمولی بخورن

شوخی کردم 

برای ناهار از روش شما تست میکنم اگه شوهرم خوشش اومد شام هم همون جوری میپزم

مرسی گلم