2777
2789
عنوان

میخوام یه کار خبیثانه بکنم👿👿👿

562 بازدید | 34 پست

بچه ها هربار سر مراسمای عیدی و اینا من با مادرشوهرم جنگ داشتم کسی رو از فامیلاش دعوت نمیکرد بعد فامیلا فکر میکردن من و خانواده م دوست نداریم کسی بیان خونه مون 

حالا مامان من میخواد برام یلدا بیاره بازم میگه دعوت نمیکنم بهونه شم اینه که شما تو یلدا کسی رو دعوت نکردید. آخه ما مهمون راه دور داریم فقط یکی دو نفرو که تو شهر خودمون بودن دعوت کردیم بقیه مراسما همه رو دعوت کردیم 

یا میگه چون فامیلا پاگشا نکردن اونم یکیشون فقط دعوت نمیکنم منم میگم زشته مگه طلبکاریم آخه خالا باز فامیلا فک میکنن من نخواستم بیان خونه م مخصوصا اینکه پارسال اومدن همه شون کادو آوردن امسال که قرار نیس کادو بیارن زشت نیس دعوت نکنیم؟ 

منم خیلی جنگیدم اما قبول نمیکنه آخرم به سرم زده بگم باشه دعوت نکن منم تو خونه م جشن بگیرم فامیلای خودمو دعوت کنم مادرشوهر مو دعوت نکنم 

طبقه بالاشونیم 

بکنم اینکارو

بد نمیشه بنظرت؟؟؟

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب ب جای اینکار خودت زنگ بزن فامیلاشو دعوت کن

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 

دنبالِ دردسری؟

مهمون خونه شما به ایشون چ ربطی داره؟

باهمسرت مشورت کن اگه ایشون صلاح دونستن خودتون تماس بگیرید فامیلارو دعوت کنید.

آتیش درست کنی دودش توچشم خودتم میره.فامیلا میان اونشب کیف میکنن جنگ و دعواش میمونه برا شما

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.