2777
2789

همه چی بده😁چند کیلوعه بچتون؟ قد و وزن؟

پسر منم تازه  ۷ ماهشو تموم کرده

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

هرچی جز ادویه و غذا حساسیت زا

کته با آب‌گوشت میتونی بهش هویج و سیب زمینی اضافه کنی.با مرغ.

پوره سیب زمینی...کوکو سیب زمینی.کته با عدس که خوب پهته شده باشه...سوپ میکس شده.برا هودتون خورشت درست میکنی مثل قرمه سبزی قبل از ادویه زدن میتونی آب خورشت برداری باعاش کته درست کنی.یا رو پلو بریزی بدی بخوره...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چی بده😁چند کیلوعه بچتون؟ قد و وزن؟ پسر منم تازه  ۷ ماهشو تموم کرده

عزیزم این ماه هنوز بهداشت نبردم ولی ماه قبل هفت وهفتصد بود وزنش

خدایا شکرت😍
عزیزم این ماه هنوز بهداشت نبردم ولی ماه قبل هفت وهفتصد بود وزنش

قدش چی؟

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
عزیزم قدشو یادم نیس بخدا😁ولی خوب بود روی نمودار بچه تو چند کیلوئه چیا بهش میدی

بچم  ۸ونیم کیلوعه  تو یه ماه فقط ۲۰۰ گرم اضافه کرده😯

فرنی  میدم 

حریرع بادام 

سوپ

ابگوشت مرغ

شیر برنج 

موز 

کدو حلوایی

سیب پخته 

زرده تخم مرغ 

فعلا همینا 😞

ولی خیلی کم وزن گرفته

بچم  ۸ونیم کیلوعه  تو یه ماه فقط ۲۰۰ گرم اضافه کرده😯 فرنی  میدم  حریرع بادام& ...

عزیزم نگران نباش شاید برای دندوناشه چون پسر منم لثه هاش خیلی میخاره وزنشم ی ذره کم بود ماه قبل،بهداشت گفت شاید برای دندوناشه... درضمن من شنیدم سویق گندم وجو واسه وزن گیری بچه خیلی خوبه،حتما امتحان کن

راستی تو زرده تخم مرغ رو بااب مخلوط میکنی بهش میدی یانه ؟

خدایا شکرت😍
عزیزم نگران نباش شاید برای دندوناشه چون پسر منم لثه هاش خیلی میخاره وزنشم ی ذره کم بود ماه قبل،بهداش ...

نه بابا دندون نداره پسرم 😂فعلنم در نمیاره هیچ علائمی نداره 

نه عزیزم  زرده رو کره میزنم شل بشه میدم بهش

نه بابا دندون نداره پسرم 😂فعلنم در نمیاره هیچ علائمی نداره  نه عزیزم  زرده رو کره میز ...

خیلی ممنون عزیزم راستش منم نگران پسرمم حس میکنم غذا کم میخوره ،فک کنم تا بزرگ شن مارو پیر کردن😅 

خدایا شکرت😍
خیلی ممنون عزیزم راستش منم نگران پسرمم حس میکنم غذا کم میخوره ،فک کنم تا بزرگ شن مارو پیر کردن😅&nbs ...

اره واقعا😩منم هزارتا تایپک میزنم راجبش😂

ولی مامانای اینجا گفتن از بعد ۶ ماهگی روند رشدشون کم میشه و ب غذا خوردنم که میوفتن ماهی ۳۰۰ تا ۵۰۰ چاق میشن😯

اره واقعا😩منم هزارتا تایپک میزنم راجبش😂 ولی مامانای اینجا گفتن از بعد ۶ ماهگی روند رشدشون کم م ...

اره منم شنیدم روند رشدشون کم میشه،خدا بهمون کمک کنه واقعا...  عزیزم متولد ۷۷هستی؟اسم گل پسرت چیه؟😍 

خدایا شکرت😍