2777
2789

سلام میشه بگید خریدین راضی بودین سیاه نشده 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76

ی بدل خریدم برا ی عروسی انداختم بین النگوهام محشرررررررربود ولی بعد دوماه یکم یجوری شد. البته من همون هفته اول دراوردمشون 

برای حاجتم یه صلوات میفرستید؟ممنونم شک ندارم که ب لطف خدای بزرگ بزودی زود ،یه خانم معلم میشم ان شا الله 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گردنبند اینجوری داشتم زود روکش طلاش میره

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

من یه مدل سنجاق گرفتم نقره با شماره ،راضیم اصن معلوم نیس،ولی النگو یه تکپوش ابجیم گرفته البته مهمونی اینا میندازه خیلی خوبه چن ساله داره تکون نخورده

وخداوند عشق را آفرید...
ی بدل خریدم برا ی عروسی انداختم بین النگوهام محشرررررررربود ولی بعد دوماه یکم یجوری شد. البته من همو ...

ایده جالبیه. خوشم اومد. چند گرفته بودی ؟میخوام ببینم  اینکه اینقدر کم ازش استفاده کردی ارزش داشت؟ 

یه خانم مستقل و قوی 

من یه تک دست داشتم عالی بود فقط بعده یکی دوسال یکم سفید شد اما بازم مشخص نبود طلا نیست. اما خب خودم خسته شدم ازش

خدایا رضایم به رضای توخودت کاری کن که میدونی به صلاحمه و عزیزانم خوش حال میشن. 

من نقره طرح طلا ي مدت دستم كردم اصلا رنگش تغيير نكرد.ديگ دراوردم طلاخريدم

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

من نقره طرح طلا ي مدت دستم كردم اصلا رنگش تغيير نكرد.ديگ دراوردم طلاخريدم

خب منم همین کارو میخام بکنم ولی میگن زود از بین میره سیاه میشه میدون امام اصفهان بازار نقره فروشا داره میخام برم اونجا حالا نمیدونم چیکار کنم 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
خب منم همین کارو میخام بکنم ولی میگن زود از بین میره سیاه میشه میدون امام اصفهان بازار نقره فروشا دا ...

برا من خوب بود

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

خب منم همین کارو میخام بکنم ولی میگن زود از بین میره سیاه میشه میدون امام اصفهان بازار نقره فروشا دا ...

اگه نقره باشه و ازین روکش نقره ها نباشه سیاه نمیشه ،بشماره دار بگیر دونه ای ۱۰۰ اینان ولی تکون نمیخوره

وخداوند عشق را آفرید...
نقره سیا نمیشه

در واقع نقره طرح طلا میخام بخرم دد حد چندتا دونه که دستم باشه واقعا تو یسری جاها دستام ک خالیه خجالت میکشم نه که ارزش به طلا نه منتها همشو فروختم خونه ساختیم