2777
2789

یه رمان هست اسم پسره سیاووشه رشتشم مهندی سازه هس اما بعدا دکتری میخونه اول رمان عروسی داداش بزرگشه ک فک کنم اسمش سروش باشه تو عروسی داداش میرقصه کلا پسره خیای رقصش خوبه سنی سالی هم نداره جوونه یه بیست و دو اینا تو عروسی یه دختره میبینتش ازش خوشش میاد اینا بعد ها عروسی میکنن و بعد پسره میره خارج و این زنش ازش حاملست و به پسره نمیگه پنهون میکنه همشم تصویری ک حرف میزنن دختره از صورتش فیلم میگیره ک پسره شکمش رو نبینه اخرش پسره ک میاد خونه دختره رو با بچش میبینه 

اسمش و میدونید یا حداقل اسم نویسنده خواهرم منو کشت بسکه گفت این رمان پیدا کنم😑

👊😑

بیشتر ازاینکه بفکر اسمش باشم رفتم تو متن..خخخخ..  بعدش چی شد؟

برای حاجتم یه صلوات میفرستید؟ممنونم شک ندارم که ب لطف خدای بزرگ بزودی زود ،یه خانم معلم میشم ان شا الله 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نخوندم رمانه رو 😑😁

فقط 31 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

منم یکی رو نصفه از تو یه برنامه خوندم اسمشو می‌دونم اما هر چی میگردم ج یکش نیست اسمش یکی یدونه ی منه

قشنگ بود آخه اما برنامه مشکل داشت یه جاهاییش قطع میشد از یه جا دیگه شروع میشد

اسی ببخشید گفتم بگم شاید کسی بدونه از کجا میشه دان کرد

👈الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم👉
منم یکی رو نصفه از تو یه برنامه خوندم اسمشو می‌دونم اما هر چی میگردم ج یکش نیست اسمش یکی یدونه ی منه ...

دانلود میشه کرد یعنی جلد دومش هست فکر کنم

مااز طبقه پایین جامعه نیستیم این جامعه اس که چند طبقه روما ساخته  

یه سوال با اجازه استاتر

من قبلا اهل رمان نبودم حالا یه مدته معتاد شدم از زندگی و کار افتادم همش دارم تو گوشی رمان میخونم

میخوام کمش کنم ولی نمیتونم، میدونین چطوری باید این اعتیادم رو کم کنم؟

دو تا رمان چرت بخون از رمان حالت بهم میخوره😂😂

چرتش هم خوندم ولی لامصبا جوری مینویسن که همش آدم پیگیرش میشه، اصلا رمان های قبلا که چاپ میشدن و کاغذی بود اینطوری برام جالب نبودن