2777
2789
عنوان

یه رمان خوندم اسمش یادم نمیاد😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2507 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سوال با اجازه استاتر من قبلا اهل رمان نبودم حالا یه مدته معتاد شدم از زندگی و کار افتادم همش دار ...

درست میشی منم سه چهار سال پیش ایطور شده بودم تا یه رمانو تموم نمیکردم نمیخوابیدم روز بعد از دوباره یه رمان دیگه اتفاقا الان واسم خاطره شده میگم چقدر خوب بودا رمان میخوندمو و عشق میکردم الانم رمان اگه خوب پیدا شه مثل رمان های چندسال پیش از دوباره میخونم اما خب نه مثل قبل

به هر چی میپرستید بیخیال اسم کاربری من بشید هنوز که هنوزه خودمم نمیدونم برای چی این اسمو گذاشتم نه خودم سیگار میکشم نه سیگار دوست دارم نه شوهرم سیگار میکشه😫😫😫😫😫ممنون میشم لایک نکنید❤
منم یکی رو نصفه از تو یه برنامه خوندم اسمشو می‌دونم اما هر چی میگردم ج یکش نیست اسمش یکی یدونه ی منه ...

الان سرچ کردم جلد ۲ شم اومدبالا

برای حاجتم یه صلوات میفرستید؟ممنونم شک ندارم که ب لطف خدای بزرگ بزودی زود ،یه خانم معلم میشم ان شا الله 
یه سوال با اجازه استاتر من قبلا اهل رمان نبودم حالا یه مدته معتاد شدم از زندگی و کار افتادم همش دار ...

من ازوقتی گوشی مو عوض کردم دلم نمیاد رمان بخونم یابازی کنم. 

برای حاجتم یه صلوات میفرستید؟ممنونم شک ندارم که ب لطف خدای بزرگ بزودی زود ،یه خانم معلم میشم ان شا الله 
هزار چم رو بخون منو تنها نزار خیلی خوبن

میشه یه خلاصه از هزار چم بگید و اینکه پایانش تلخ یا شیرین

به هر چی میپرستید بیخیال اسم کاربری من بشید هنوز که هنوزه خودمم نمیدونم برای چی این اسمو گذاشتم نه خودم سیگار میکشم نه سیگار دوست دارم نه شوهرم سیگار میکشه😫😫😫😫😫ممنون میشم لایک نکنید❤
میشه یه خلاصه از هزار چم بگید و اینکه پایانش تلخ یا شیرین

هنوز پایانش نشده، رمان انلاین هس

یه دختر از یه خونواده مذهبی و متعصب به اسم ریحانه که عاشق یه پسری میشه از یه خونواده خوب که خونوادش آرزو داشتن با اون خونواده وصلت کنن بعدش میفهمه که اون پسر بخاطر لج به پسرعموش پاپیش گذاشته چون پسر عمو خوب بوده و میخواسته بیاد خواستگاری این دختر 

داستان رو بخونی میفهمی دختره از همون پسرعمو حامله هس و از اون یکی پسرعمو هم جدا شده اونم یه پسر داره 

پسرعمو خوبه که اسمش حاج امیر میشه غیبش میزنه بعد میگن مرده و فلان ....

بچه ها من چند سال گوشی از دستم نمیفتاد رمانهای پگاه عالین همه شون.رمانهای الناز پاکپور بخصوص بانوی قصه حرف نداره

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...