2777
2789
عنوان

دعای نادعلی برای محبت

| مشاهده متن کامل بحث + 71312 بازدید | 104 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حمد خوندم براشون انشالله سایشون هزارسال بالاسرتون باشه گلم

خدا حیرت بده 

برات ذکر یا الله و یا فتاح یه دور تسبیح می خونم و همراه 14تا صلوات و هفت نوبت نادعلی

ایشاالله خدا قبول کنه و حاجت روا شی

پدرم مریضه حالش خوب نیست براش دعا کن ایشاالله حاجت روا شی  دارم دق میکنم

راستی گلم من از نادعلی برای شفای بیمار نتیجه گرفتمااا درحد معجزههه..من واسه کسی خوندم که قلبش مریض بود من انتظار داشتم بااین دعا فقط حالش بهتر شه ولی کلااا خوب شد خودم هنگ کرده بودم که کسی که قلبش باطری ای بود دیگه مشکلی نداشت..چون از ته قلب براش خوندم وموقع خوندنش همینجوری اشکام میریخت صبح زود میخوندم

درنزن..!رفته 
خدا حیرت بده  برات ذکر یا الله و یا فتاح یه دور تسبیح می خونم و همراه 14تا صلوات و هفت نوبت نا ...

وااای عزیزم شرمندم میکنی

ممنونم گلم منم براشون ی دور تسبیح حمد و یک دور صلوات میگم انشالله حالشون هرچ سریعتر خوب بشه

وااای عزیزم شرمندم میکنی ممنونم گلم منم براشون ی دور تسبیح حمد و یک دور صلوات میگم انشالله حالشون ه ...

دشمنت شرمنده 

لازم نیست خودتو به زحمت بندازی

من شرمنده میشم امشب بیکارم دوست داشتم واست دعا کنم  

۴۰ دونه گندم بود..اسم دعاش یادم نیس..ولی یه دعایی بود که باید به ۴۰ دونه گندم میخوندی ومینداختی روی ...

همشو باید گنجشک بخوره؟؟اگه نخورن چی😑😑ما تو اپارتمان ۱۵طبقه..طبقه ی اولیم..برم پشت بوم فکرمیکنن میخوام خودکشی کنم😑😑😑

درنزن..!رفته 
من به خود اون طرف دسترسی نداشتم ولی شما که پدرته..۷بار بخون بعد فوت کن به اب به نیت شفاش..بده بخوره

من از پدرم دورم

همینم داره عذابم میده 

میگن حالش خوبه من تو شهر غریب نگران نشم 

ولی یکی از نزدیکان قسمش دادم ریز و درشتو برام میگه

میدونم حالش خوب نیست مشکل کبد