2777
2789
عنوان

دعای نادعلی برای محبت

| مشاهده متن کامل بحث + 71290 بازدید | 104 پست
عزیزم انشالله پدرتون حالش بهتر بشه  من براشون آیت الکرسی خوندم

آخ که از معجزات آیت الکرسی که سر به فلک گداشته جدی نیگم فقط برای هر کاری باید ۷ تا بخونی کولاک میکنه...وچیز دیگه ای که دیدم وازش زیاد استفاده کردم وحتی نوشتم وتوی جای دعا میزاشتم وبه گردن آویزون میکردم دعای معراجه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شما میگی غیرممکن بود که بهم برسین میشه بگی چطور شد اومد جلو؟ حتما اون بنده خدام تو دلش ازت خوشش م ...

این خانم راست میگه چیزییی رو به زور از خدا نخوایید چون اولش خدا چون به صلاحت نیست بهت نمیده ولی اگه بیش از حد دعا وزاری والتماس کنی بهت میده ولییییییی عواقبش با خودته.جوری میشه روزی هزار بار بگی خدا علط کردم

ممنونم انشالله سایه پدرتون بالا سرتون باشه اگه خدا قبول کنه من پنج مرتبه ایت الکرسی خوندم براشون&nb ...

از لطفت ممنونم برای شما هم مثل دوستمون امشب دعا میخونم

ایشاالله خدا قبول کنه و حاجت روا شی

خب شما میگی غیرممکن بود که بهم برسین میشه بگی چطور شد اومد جلو؟ حتما اون بنده خدام تو دلش ازت خوشش م ...

فامیل دور بودیم و پیشنهاد خانوادش بودم جاهای دیگه رفته  بود خاستگاری و قسمت نشده بود منو خانوادش پیشنهاد دادن اومد و یکم حرف زدیم و تموم شد توی یک هفته به هم محرم شدیم 

میدونم از قبل دوسم نداشته یکبار اون اوایل بهم گفت دوست دارم چون زنمی همین 

نباید من به زور از خدا میخواستمش  

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍
فامیل دور بودیم و پیشنهاد خانوادش بودم جاهای دیگه رفته  بود خاستگاری و قسمت نشده بود منو خ ...

عزیزم انشالله اتیش عشق تو وجود شوهرت شعله ور میشه و میفهمه چه جواهری تو خونه داره 

چه دعاهایی میخوندی یادته؟

این خانم راست میگه چیزییی رو به زور از خدا نخوایید چون اولش خدا چون به صلاحت نیست بهت نمیده ولی اگه ...

میدونی شش ساله حسرت یک کلمه دوست دارمو به دلم گذاشته 

فقط یکبار ازمتعریف کرده اونم تازه به هم محرم شده بودیم بت‌هاش چشم تو چشم شدم گفت چه چشایی داری چشمام گربه ای و عسلیه همین باورن میشه من هنوزم با همون یه جمله شش سال پیش خوشم 

ولیدیگه خسته شدم بسکه من مایه گذاشتم بسکه من محبت کردم 

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍
عزیزم انشالله اتیش عشق تو وجود شوهرت شعله ور میشه و میفهمه چه جواهری تو خونه داره  چه دعاهایی ...

اتفاقا الان دارم از این بی محبتیش و سپری یک ساعتی میشه گریه می‌کنم دلم ‌گرفته بودم یهو این تایپیک دیدم 

مرز و نیاز زیاد میکردم نماز و صلوات و دعا 

ولی نکنید بزارید خدا خودش سرتوشتتونو رقم بزنه

اتفاقا الان دارم از این بی محبتیش و سپری یک ساعتی میشه گریه می‌کنم دلم ‌گرفته بودم یهو این تایپیک دی ...

عزیزم خب الانم دعا و مناجات کن که محبتش بیشتر بشه من دلم روشنه که میشه 

عزیزم خب الانم دعا و مناجات کن که محبتش بیشتر بشه من دلم روشنه که میشه 

دیگه خسته شدم از سکوت خودم لجم گرفته چرا هیچی نمیگم چرا مثل بعضی زنا دعوا نمی کنم چرا همش آرامشش واسم مهمه 

چرا بی حاشیه ترین بی اهمیت ترین آدم اطرافش من باشم 

دوست دارم بخونم ولی میترسم بخونم و ناامیدشم 

من کلا هرشب ذکر زیاد میگم تا خوابم ببره ولی درباره شوهرم ذکر نگفتم میترسم ناامیدشم 

دیگه خسته شدم از سکوت خودم لجم گرفته چرا هیچی نمیگم چرا مثل بعضی زنا دعوا نمی کنم چرا همش آرامشش واس ...

عزیزم چون عاشقی واقعا 

لطفا از امشب بخون ذکر و دعا برای شوهرت ، خدا کمکت میکنه

میدونی شش ساله حسرت یک کلمه دوست دارمو به دلم گذاشته  فقط یکبار ازمتعریف کرده اونم تازه به هم ...

بنظرم خودت موصوع جالبی داری یه تایپیک جدا میزدی تا بچه ها بهت کمک کنن.اشتباه میکنی از الان دیگه محبت

میدونی شش ساله حسرت یک کلمه دوست دارمو به دلم گذاشته  فقط یکبار ازمتعریف کرده اونم تازه به هم ...

بنظرم دیگه شما هم محبت کلامی رو خیلیییی کم کنید .چون گاهی اوقات ما زن ها بحدی محبت کلامی میکنیم کلا به چیز طبیعی تبدیل میشه.شما از یکطرفه پارو زدن دست بردار.هروقت محبتی دیدی بهش محبت کن .اگه چیزی نبود مثل خودش رفتار کن.منم قبلا همین نشکل رو داشتم.اویل خیلی خوب بود.منم محبت کلامی وعملی بالای داشتم.بعداز مدتی احساس کردم یکطرفه شده .منم به مدت یکسال به یه آدم سرد وآهنی مثل خودش تبدیل شدم .بعدش کم کم شروع به محبت کرد.با یه محبت منم یک محبت میکردم با یه عزیزم منم میگفتم عزیزم..اصلا نمیگفت دوستت دارم منم اصلا نگفتم..الان بهتر شده .البته بی احترامی هم نمیکردم.فقط سرد بودم.دیگه اون دختر شور وشنگ نبودم.بعد مدتی بهم میگفت تو دوستم نداری تو عاشقم نیستی من زنی میخوام عاشقم باشه.منم میگفتم به اندازه ای که تو دوستم داری منم همون اندازه میخوامت..خلاصه الان خیلی بهتر شده