2777
2789
عنوان

دعای نادعلی برای محبت

| مشاهده متن کامل بحث + 71333 بازدید | 104 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه های مشکل اعتقادی برام پیش اومده..دعاهای مث ناد علی حدیث کسا چمدونم زیارت عاشورا هردعایی ک مستقیم ...

ابلیس(شیطان) هم دقیقا همین طوری بود. می گفت فقط خدا. می گفت خدایا فقط برای خودت عبادت میکنم. می گفت خدایا بی خیال حضرت آدم. می گفت خدایا من دوست ندارم به حضرت آدم سجده کنم. گفت چرا آدم را کردی ولی و جانشین خودت ؟ گفت خدایا خودت کافی هستی چرا دیگه یک جانشین هم این وسط برای خودت قرار دادی. گفت خدایا فقط خودت نه جانشینت من به جانشینت کار ندارم. فقط با خودت حال میکنم.

این واقعا معجزس.....

باور کنید فقط خواستم امتحان کنم.اصلا انتطار نداشتم بیان..وقتی بهم گفتن اینقدر بهت زده شدم که فکر کردن خوشم اومده.نمیدونستن دارم به چیز دیگه ای فکر میکنم

التماس دعا عزیزم

فردا شب میخوام با دل شکسته خدارو صدا کنمو عشقمو ازش بخوام..براهمتوووون دعاامیکنممم دعا میکنم حال دلتون همیشه خوووب باشه..مهم نیس حاجت چیه..چون وقتی یکی حال دلش خوب باشه یعنی اینکه به چیزی که میخواد رسیده..

درنزن..!رفته 
باور کنید فقط خواستم امتحان کنم.اصلا انتطار نداشتم بیان..وقتی بهم گفتن اینقدر بهت زده شدم که فکر کرد ...

ولی انصافا ۴۰ دونه گندم رو توی گنج های معنوی انجام بدید..انصافا شده بود بازیچه من برا خودم بازی میکردم هخخخخ.شیطون بودم

فردا شب میخوام با دل شکسته خدارو صدا کنمو عشقمو ازش بخوام..براهمتوووون دعاامیکنممم دعا میکنم حال دلت ...

پدرم مریضه حالش خوب نیست براش دعا کن ایشاالله حاجت روا شی 

دارم دق میکنم

چه جوری خوندی ؟ هر هفته ؟ شبهای پنجشنبه؟

والا الان زیاد یادم نیس حرف خیلی سال پیشه..ولی فقط یادمه ۱۴تا میخوندم..ولی اعمالشو که چطور انحام بدی توی اینترنت یا گنج های معنوی نگاه کن