2777
2789
عنوان

شیرخشک بر پایه ی سویا ایزومیل

| مشاهده متن کامل بحث + 7771 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید همین ایزومیله اسمش؟ پس چراو۲۸تومنه اگه امریکاییه

پشتش نوشته برا امریکاس،یا تحت لیسانسه،من سه سال پیش میخریدم،۲۸تومن،پارسال یه خانومه رو تو داروخانه اقدسیه دیدم سره صحبت باز شد گفت شیر ایزومیل شده ۷۲تومن،تازه گیرم نمیاد،بهش گفتم من ۲۸میگرفتم،چقدر کرون شده،خیلی خوبه ۲۸چیی نیس

نمیخوره از دوماهگی‌نخورد هرکار کردم جدی به بن بست رسیدم

ببین زادیتن بهش ندی ها 

میگن همش تقلبی هست خیلی خطرناکه 

شیر نخوردنش از رفلاکسه 

سعی کن بیشتر غذا بخوره با این اوضاع 

شیر خودتم تو خواب بده

پسر خوبم عاشقتم .😘😘صدای خنده هایت دلیل زندگیم ام است.امیر محمد عشق مامان باباشه 😘😘
جدی؟ بلوغ زودرس دیگه چرااا ببینم چه کنم والا

چون ترا ریخته هست

منم طولانی دادم پسرم درگیر بلوغ شدم یک دوره ای

پسر خوبم عاشقتم .😘😘صدای خنده هایت دلیل زندگیم ام است.امیر محمد عشق مامان باباشه 😘😘
ببین زادیتن بهش ندی ها  میگن همش تقلبی هست خیلی خطرناکه  شیر نخوردنش از رفلاکسه  س ...

شیرمیخوره ببلاک‌میخوره ولی ابتامیل میدم چون بدمزست نمیخوره

اره شروع کنم غذا بدم بیشتر بهش

الان سوپو حریره و اینا میخوره

شیرمیخوره ببلاک‌میخوره ولی ابتامیل میدم چون بدمزست نمیخوره اره شروع کنم غذا بدم بیشتر بهش الان سوپ ...

آپتامیل اچ آ هم امتحان کن برای حساسیتی هاست

ولی پپتی از او آ امن تر هست

شیر خودتو اگه تو خواب بخوره راحت میشی از این شیرهای بدمزه

پشتش نوشته برا امریکاس،یا تحت لیسانسه،من سه سال پیش میخریدم،۲۸تومن،پارسال یه خانومه رو تو داروخانه ا ...

سلام ببخشید لطفا کمکم کنید دخترم نزدیک سه ماهشه دیروز دکترش براش ایزومیل نوشت حالا سوالم اینه واسه یبوست بچتون چیکار کردین چون ایزومیل سنگینه

چون ترا ریخته هست منم طولانی دادم پسرم درگیر بلوغ شدم یک دوره ای

فسفر میدونستی گاو های شیرده هم تراریخته هستن به همین دلیل انقدر شیر میدن این میوه هارو ببین

این هندوانه وحشیه اونی که میخورید تراریخته هست موز بادمجون کیوی پرتقال بقیه میوه ها هم همینه لطفا وقتی اطلاعات ندارید این حرف های مزخرفو نزنید

سلام ببخشید لطفا کمکم کنید دخترم نزدیک سه ماهشه دیروز دکترش براش ایزومیل نوشت حالا سوالم اینه واسه ی ...

سلام عزیزم میدونم تایپیک قدیمه منم ایرومیل میدم دخترم دوماهشه یوبوست شده ولی وزن کرفت باهاش...برای یوبوستش چیکار کردی