سلام وقت بخیر من سه ماهه زایمان کردمپریود نمیشم و میخواستم ایودی بزارم تا دیشب مطمعن بودم باردار نیستم و امروز رفتم پیش ماما برای ایودی گف قرص اورژانسی باید بخوری و چون قبلا چندبار سرخود خوردم گف امشب یه چک بیبی بگیر و قرص اورژانسی یه فته دگ ازمایش بده ازمایشی ک قبل ایودی انجا میدن رو گفت...حالا من خونه ام و سوالم اینه اصلا چک بیبی برا چی بوده قبل قرص انجام بدم یا بعدش چ جوریه اگ قبل قرص خوردن باید انجام بدم منفی باشه بخورم یا مثبت خواهش میکنم جواب بدین دکترم مطب جواب نمیده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
انواع و اقسام عوارض هارو داره مثل لکه بینی اگه عفونت کنی عفونت خیلی میمونه تو بدنت و سخت ریشه کن میشه من که گذاشتم خیلی اذیت شدم چون دوره پریودم و طولانی کرد خونریزیم زیاد کرد
آره اونا از عوارضش چیزی نمیگن گفتم با آگاهی اینکارو بکنی اگه گذاشتی حتما ماهی سه بار چکابت رو برو یعنی برو دکتر زنان معاینه داخلی بکنه که هیچ وقت عفونت نگیری اگر هم گرفتی سریع درمان کنی