2777
2789
عنوان

یه بحث جذاب

| مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 66 پست
مثلا نجابت مثلا سنگینی آینکه قبل ازداج با کسی نبوده باشه دوست نداره زنش قبل ازداج رابطه عاطفی داشته ...

واقعا آفرین منم اگه مرد بودم همینا معیارم بود نه که رنگ چشم😐😐😐

چیزی که پسرا دیگه براشون مهم نیست این سنگین بودن و نجابته 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برین تو خیابون و بازار. انگار میخوان عروسک بخرن میگه لباسش یا رنگ موهاش فلان باشه عروسکه

حالا چرا تو خیابون و بازار ؟ دستشویی مگه اختراع نشده ؟ 😐😑😂

دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن .  بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان  😘
عزیزم من تو تاپیکات دیدم زدی شیراز،من سراغ دارم یه دختر خییییلی خوب و خوشگل و چشم رنگی وبی نهایت نجی ...

آره عزیز بده 

مَن اَز آن روز کهِ دَر بَندِ تُواَم آزادَم
عزیزم من تو تاپیکات دیدم زدی شیراز،من سراغ دارم یه دختر خییییلی خوب و خوشگل و چشم رنگی وبی نهایت نجی ...

وای چطوری جرات میکنید خواستگار مجازی که نه دیدین نه میشناسین برای کسی معرفی کنید ؟

دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن .  بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان  😘
جان خودتون مسخره بازی در نیارین واقعا کجا باید پیدا کنم

آخه خب یعنی چی؟ با این ملاک‌هاشون به نظرم زوده براش زن بگیرین 

دلیل دومم اینکه مرد پخته خودش میره کسی رو پیدا میکنه، ارتباط برقرار میکنه، نمیگه اطرافیان به جاش برن بگردن 

دوستان من اینجا یا برای سرگرمی میام یا مشورت‌ سر مسائل جزئی، نینی سایت اتاق درمان نیست!!! خیلی از مشکلات شما که ازم اینجا میپرسید، نیاز به یه مراجعه حضوری و با کیفیت به یه روانشناس خوب داره!!! برای روانتون ارزش قائل شید!!! دانشجوی دکتری روانشناسی بالینی

دوستای گلم قضاوت نکنید داداشم خودش اهل هیچی نیست دوس داره خانمش هم همینطوره باشه +اینکه چشماش هم رنگی باشه

واقعا آفرین منم اگه مرد بودم همینا معیارم بود نه که رنگ چشم😐😐😐 چیزی که پسرا دیگه براشون مهم نیست ...

مرسی اره واقعا بعضی وقتا که خسته میشیم میخام میگم بیخیال ول کن سنگینی رو اصل بعد ازدواجه با گذشته اش چکار داری بعد وقتی یاد تاپیکای نی نی سایت میفتم که تو بغل همسرشون گریه میکنن به یاد عشق قدیم میگم حق با برادرمه 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
که یکی متناسب با خودش باشه حالا اصلا این مهم نیست  اون یکیارو بگو

خوب متولد 70 دیپلم تو شرکت کار میکنه عاقل با اخلاق آینده نگر