2777
2789
عنوان

یه بحث جذاب

| مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 66 پست
مرسی اره واقعا بعضی وقتا که خسته میشیم میخام میگم بیخیال ول کن سنگینی رو اصل بعد ازدواجه با گذشته اش ...

نه خیلی مهمه من  دارم میبینم تو دانشگاه چ فاجعه هایی هست 

طرف همزمان با ۵ ۶ تا پسر دوسته  خیلیم افتخار میکنه😕😕😕بیچاره شوهراشون 

البته پسرای الانم اینجوری شدن 

کلا اعتماد کردن خیلیییی سخته

4 تا برادر دارم تابحال ن موقه خاستگاریشون رفتم ن نظری دادم چون بمن ارتباطی نداره زندگی خودشه خودش باید تصمیم بگیره دخالتیم نمیکنم ازمم بپرسن میگم خوبه  مبارکه فقط همین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه خیلی مهمه من  دارم میبینم تو دانشگاه چ فاجعه هایی هست  طرف همزمان با ۵ ۶ تا پسر دوسته ...

دقیقا همینه من برادرممم واقعا با کسی نبوده و نیست واسه خودم خواستگار غریبه میاد انقد میترسم که نکنه طرف با کسی بوده و بعدشم به یادش باشه

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
نه خیلی مهمه من  دارم میبینم تو دانشگاه چ فاجعه هایی هست  طرف همزمان با ۵ ۶ تا پسر دوسته ...

خاهرزادم دیروز تعریف میکرد تو دانشگامون یه دختره هست اسمش و خودش مشهورن تو دانشگاه با همه پسرا دوست بوده و همرو امتحان کرده همه پسرام باش ودن و خودشم افتخار میکنه به این کارش میگه از بس خشگل و جذابم. حالا میگه یک هفته پیش با استاد دانشگاهمون ازدواج کردن همه شاخ دراوردیم با اینکه استاده هم شناخت داشته روش کادو سرعقد بهش شاسی بلند داده .میگفت خاله من هنوز استادم باهام حرف میزنه صدام میلرزه میترسم از مردا جز بابام و داییمام و عموهام از همه مردا میترسم این دختره با کلی دوس پسر چه شانسی اورده

خاهرزادم دیروز تعریف میکرد تو دانشگامون یه دختره هست اسمش و خودش مشهورن تو دانشگاه با همه پسرا دوست ...

دقیقا ماهم یکی از اینا داریم 

خیلیم به خودش افتخار میکنه که پسرا دورشن 

اون استاد ی عقب مونده بوده چون ی مرد با شرف هیچوقت دست رو همچین دخترایی نمیزاره 

از همیچین مردای اسکلی و گاگولی بدم میاد میخاد دکتر باشه یا استاد دانشگاه  

دقیقا ماهم یکی از اینا داریم  خیلیم به خودش افتخار میکنه که پسرا دورشن  اون استاد ی عقب ...

طرف استاد ریاضیه میگه استاده انقده جدیه هیشکی جرات نداره سرکلاسش شوخی کنه زود میندازه بیرون و حذف میکنه از اونا نیست که خل باشه کسی گولش بزنه.حالا موندم چجوری اونجوری شده . من حتی هکارام سلامم میدن فقط درهمون حد جواب میدم تابحال شوخی هم نکردیم کلا هیشکی سمتم نمیاد 

طرف استاد ریاضیه میگه استاده انقده جدیه هیشکی جرات نداره سرکلاسش شوخی کنه زود میندازه بیرون و حذف می ...

چی بگم والا فاز استاده مشخص نیست😐😐😐😐بهتر که نیان😕میخای  این بچه دانشجو ها بیان سمتت که چی 

اونا سمت کسایی میدن که پا  میدن 

ایشالله یکی که خیلی خفن باشه میان سمتت😎