2777
2789
عنوان

چیکار کنم دلم آروم بگیره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 37 پست
اینکه تو عصبانیت گفته درست ولی اگه منو دوست داشت هیییی.وقت نباید این حرفو میزد

نه اینطور نیس به نظرم

من خودم شوهرسابقمو خیلی دوست داشتم ولی پیش اومده بود که تو عصبانیت گفته بودم دوست ندارم 

نه اینطور نیس به نظرم من خودم شوهرسابقمو خیلی دوست داشتم ولی پیش اومده بود که تو عصبانیت گفته بودم ...

آخه وقتی تو بیمارستان هم بودیم بهم گفت احساس میکنم تموم مشکلاتمون بخاطر کمبود علاقست .میگه عشق یه چیز ثابته ولی دوست داشتن بستگی به شرایط داره و کم و زیاد میشه،من تو رو دوست دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه وقتی تو بیمارستان هم بودیم بهم گفت احساس میکنم تموم مشکلاتمون بخاطر کمبود علاقست .میگه عشق یه چی ...

چرا اینارو بهت میگه؟؟؟

بهش بگو وقتی از علاقت مطمئن نبودی بیخود کردی  باهام ازدواج کردی😖

نذار اذیتت کنه رفتارشم باهات بده؟ برات ارزش قائل نیس بی توجهه؟

رفتارش باهام خیلی خوبه،روزی صدبار بیشتر بهم میگه دوست دارم،تو کارای خونه کمکم میکنه،بوس و بغل و رابطه جنسیمونم خوبه ولی وقتی به این حرفاش فکر میکنم نمیتونم باور کنم که این کاراش از ته دل باشه

اونجا که هیچی ولی بعداً بهم گفت خب اون موقع دعوا کرده بودیم منم ناراحت بودم اون حرفو زدم ولی من بعد ...

نه عزیزم مردا خیلی مغرورن دعوا که کردین جلو خانواده غرورش شکسته اینجوری گفته که یعنی برام مهم نیست یچیزی تو مایه های کتکهای بچگی که میگفتیم اصلنم درد نداشت در حالی که خیلی هم درد داشت

رفتارش باهام خیلی خوبه،روزی صدبار بیشتر بهم میگه دوست دارم،تو کارای خونه کمکم میکنه،بوس و بغل و رابط ...

وا خب پس دوسِت داره دیگه فقط کله خرابه میخواد لجتو دراره دیوانه س بیشوره ولی دوسِت داره ببخشید رک گفتم

چرا اینارو بهت میگه؟؟؟ بهش بگو وقتی از علاقت مطمئن نبودی بیخود کردی  باهام ازدواج کردی😖

گفتم میگه تو چرا جواب مثبت دادی یا میگه من احساساتم نسبت به اون رابطه رو تموم کردم و دیگه هیچ حسی بهش نداشتم بعد با تو ازدواج کردم،ولی این برای من کافی نیست میخام عاشقم باشه همون طور که من هستم

رفتارش باهام خیلی خوبه،روزی صدبار بیشتر بهم میگه دوست دارم،تو کارای خونه کمکم میکنه،بوس و بغل و رابط ...

تو همین سایت بخون چند نفر همسراشون چه رفتارهای بدی دارن باهاشون الان یجوری شده آقایون هیچکدوم از روی مجبوری زندگی نمیکنن و رفتار خوبی هم داشته باشن از یه طرف تو فشار اقتصادی اداره خانواده سخته از یه طرف چیزی که زیاده زنه برای روابط احساسی 

دوستت نداشت مطمئن باش نمیموند اگر هم میموند رفتارش اینجوری نبود

گفتم میگه تو چرا جواب مثبت دادی یا میگه من احساساتم نسبت به اون رابطه رو تموم کردم و دیگه هیچ حسی به ...

میدونم چی میگی ولی با گیر دادن و سوال پیچ کردنش همه چی برعکس میشه و ارزشت پیشش میاد پایین از خودت ضعف نشون نده اعتماد به نفس داشته باش هیچوقت بهش نگو دوسم نداری اینطوری بهش تلقین میکنی دوست نداشته باشه محکم باش و رو خودت کار کن همه چی درست میشه