2777
2789

حلاله، تاجاییکه میدونم اولش راضی باشه آدم حلاله.

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم به دعای گربه سیاهه که بارون نمیاد خدا که دستش نذاشته زیر چونه اش با نظر دمدمی همسرت راضی بشه یا نشه

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج

چقد حرفش زشت بوده

من حکم شرعی نمیدونم ولی میخوای برات از کارشناس مذهبی بپرسم؟

فقط 43 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست...کِه کِردار مانَد زِ ما یادِگار...️💜

والا نمیدونم اولا ک اولش گفت راضیم بعدشم شما هم تو اون خونه سهیم هستی بگو سهم خوراک خودمو دادم خودم الان میخوام نون پنیر بخورم.والا تا ببینن مذهبی هستی هی میگن راضی نیستم

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
گفت شوهرم بلا بشه ب جونشخیلی وحشیه

😂بیخیال. مردا دنبال یه چیز دیگه حدس من اینه، اینا رو میگن مثلا تو رو حساس کنه، تو طرفش رو بگیر مثلا 

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘