2777
2789

اون از دیروز صبح کله سحر غیبش زد تا امروز صبح (هیچ وقت شبای جمعه نیست(فامیله دوره میدونم متاهل نیست)

باز از ظهر که جواب نمیده تا الان همش میگه تو منو خنک میکنی 

ظهر بهش گفتم بیا همو ببینیم گفت هماهنگ میکنم بعدش دیگه هرچی پیام دادم جواب نداد غیبش زد، منم الان گفتم حالا کی خنک میشه من یا تو شب بخیر

چقدر من بدبختم که من منتظر جواب پیام اونم یعنی از ظهر پیامکای منو ندیده؟؟رفته تو اینستا کلی ادم فالو انفالو کرده چرا جواب منو نداده؟؟ دلم میخواد بندازمش تو سطل زباله

خوشا آنان که در گهواره مردند▪️که بویی از غم دنیا نبردند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه خودته که برای خودت ارزش و احترام قائل نیستی

چیکار کنم اون وقتی هست انقدر قربون صدقه میره مهربونه بعد ولی یهو ناپدید میشه بعد من یه چیزی میگم میگه خنکم میکنی

چیکار کنم اون وقتی هست انقدر قربون صدقه میره مهربونه بعد ولی یهو ناپدید میشه بعد من یه چیزی میگم میگ ...

اون عادت داره به قربون صدقه رفتن با زبون چربش چه شما چه دخترای دیگرو خام خودش میکنه

شما ازش توجه میبینی میری روو ابرا ولی غافل از این که این شگرد بعضی پسراست

اگه کات نکردی این داستان تا همیشه همینجوریه

اب نمکی خواهر

الان خوابه چون سر صبح باید بره اداره

ولی من حرفامو زدم بهش دیگم جوابشو نمیدم 

اون دخترام که کنارشن الهی که بهش خیر نرسونن