2777
2789
عنوان

میخوام به فرزندی بگیرم این نوزاد رو

| مشاهده متن کامل بحث + 8543 بازدید | 111 پست
👆👆👆👆👆 پست بالا رو بخون لطفا 

من تمام نظراتتونو قبلا خوندم البته منظورم به استارتر نبود من خودم قبل این کاربری ام اینجا بودم و همون شبی که داستان مهاجرتش رو گذاشت حضور داشتم و فهمیدم چقدر هم سختی کشیدن و میدونم فرد خوبی ان 

اما کلی میخواستم یه توضیحی بدم چون الان مهاجرت سخت شده بخصوص همین المان و حتی هم کانادا و دلیلش بخاطر رفتارات بد ایرانی ها هست برای مثال یک مردی به بهانه تغییر دین به مسیحیت خواست از کشور خارج بشه یه کشیشی بسیار کمکش کرد که اقامت بگیره و خیلی چیزا بهش یاد داد ولی در آخر این مرد ایرانی پس از گرفتن اقامت با خنده و تمسخر تف کرد به انجیل و اون کشیش و گفت خوب فریب ات دادم با اون دین تون من فقط میخواستم از کشور خارج بشم. 

حالا بماند ایرانی هایی که اونجا تو بازار سیاه میرن و کارای بد میکنن بقیه کشورای جهان سوم هم همینطورن. 

مثلا همین هندی ها تو کشورای دیگه خیلی احتمال جرم هاشون بالاست حتی بعضی از پناهنده های به المان اومدن به دختران بیچاره آلمانی تجاوز کردن. 

واسه همین اون کشورا میترسن این مردم رو راه بدن چون دیگه فرهنگ و شعورشون اکثرا پایینه و خطرناکن 

من تو اینستا میرم کلی حرفهای زشت تو کامتت های مردم درمورد دختربچه بازی میبینم البته خیلی هاش به شوخیه ولی شعور ندارن که شوخی اش هم اشتباهه چون اموزشی داده نشده 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
این تاپیک مالِ 6 ماه و نیم پیشه، از اون موقع از استارتر خبری نیست و تاپیک جدید هم نزاشته، نگرانشم.&n ...

نمیدونم دقیق یادم نیس ۵ک کنم تو تاپیک های بروز شده دیدم تاپیکو ب تاریخ دقت نکردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رو شکر معمولی  ولی خرج شون با دولته  حتی بچه های خودم

شما هم اتریش هستین؟

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
افغانی خشن زده همسرشو کشته البته توهین به هیچ افغانی نمیکنم ایران هم بدتر پدره زده بچه شو کشته  ...

متاسفانه میزان اسید پاشی در کشور های اروپایی هم بالاست (انگلیس)🌼

ی حاجت خیلیییییییییییییی ناممکن و نشدنی دارم اما هنوز امید دارم میشه برام دعا کنید 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

ولی خوب بله توی کشور های جنگ زده 

این مشکلات هم هست🌼

ی حاجت خیلیییییییییییییی ناممکن و نشدنی دارم اما هنوز امید دارم میشه برام دعا کنید 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
شما هم اتریش هستین؟

من تو یه تاپیکی چند ماه پیش دیدم ایشون نوشتن از سه تا دختر  بچه حمایت مالی میکنن

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

من از وقتی بچه دار شدم قلب درد میگیره میشنوم یه بچه چیزیش شده یا بی سرپرسته با چیزای دیگ......حالم یجچری شد چاسه اون بچه ها مخصوا اون دوساله و بیست روزه

سلام دوست قشنگم اگر میشه برای مشکلم یه صلوات بفرست،تا با دعای شما مشکلم حل شه و مریضیه خطرناکی نباشه بمونم بالاسر بچه هام واینکه حالا که شوهرم خودش اعتراف کرده و پشیمونه دیگه واقعا بهم خیانت نکنه   التماس دعای فراوان