2777
2789
عنوان

میخوام به فرزندی بگیرم این نوزاد رو

| مشاهده متن کامل بحث + 8543 بازدید | 111 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داستان مهاجرتم رو تایپیک زدم به همه بچه ها میدن تا بالای ۱۸ خرج مدارسشونم با دولته  من میخوا ...

همه شون رو نمی تونی نگه داری فقط یکیشون رو می تونی پیش خودت بیاری درنهایت کوچیکترا بهترن چون خاطرات اون اتفاق از ذهنشون میره

خدایا شکرت

سلام استارتر من کل تایپک هاتو خوندم خیلی سختی کشیدی خیلی ولی هیچوقت این کار رو نکن 

1چون شما قصد جدایی داری 

2بچه هات همیجور سختی کشیدن بعد بخوای حتی یکی رو قبول کنی واسه خودت یخت میشه 

بعدشم اونا 5تا هستن نگران اونا نباش پرورشگاه اونجا مثل ایران نیست 

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 

من با دقت نخوندم تاپیکاتو ولی فهمیدم یا شوهرت یه  مشکلاتی داری و ممکنه به فکر جدایی باشی. خب برا چی میخوای اون بچه ها رو بیاری پیش خودت. تو ایده آلترین حالت زندگی تحمل ۵ تا بچه همزمان برای آدمی که خودش سه تا بچه داره غیر ممکنه . به نظرم به شدت احساساتی شدی. بذار زندگیشون بکنن خودتم رو زندگی خودت تمرکز کن

فكر كنم بخاطر پولي كه از طرف دولت به بچه ها ميدن ميخاي بياريشون درسته!!! اخه تاپيكاتو خوندم شوهرت اد ...

نه دوست عزیز 

اینطور نیست که شما فکر می کنی 

تاپیکهای استارتر رو بخونی متوجه میشی 

ایشون با وجودی که سن کمی دارن ولی خیلی دلِ بزرگ و با محبتی دارن وخیلی هم توی  زندگیشون سختی کشیدن ولی با شرافت و انسانیت زندگی کردن و کلا انسانِ مثبتی هستن و کسانی که تاپیک هاشون رو خوندن و از ایشون شناخت پیدا کردن، کاملا نیت ایشون رو از این کار درک می کنن. 

🌺🍃 استارتر عزیز، چه اینکار رو بکنی چه نکنی، همینکه الان از ته دلت برای اونها ناراحتی و دغدغه فکری داری براشون و واقعا دلت می خواد براشون مادری کنی و درد و رنجِ اونها دلت رو به درد آورده، خدای بزرگ شاهد و ناظره و مطمئن باش جوابِ خوبیهات رو از خدا می گیری، 

حالا اگر تقدیرِ اون بچه ها این بود و دستِ سرنوشت، اون بچه ها رو به تو رسوند، اینو  بدون که کارِ خیلی خیلی بزرگی کردی که هم لبخندِ خدا رو به همراه داره و هم دعای خیرِ مادرِ اون بچه ها پُشت و پناهِ خودت و زندگیت و بچه هات میشه. 🌺🍃

ان‌شاءالله هرچی به صلاح و مصلحت اون بچه ها و شما هست، همون بشه 🙏🙏🙏

خارج زندگی می کنن هزینه ها از طرف دولت تامین میشه 

منظورم هزینه هاش نبود عزیزم هزینه هاش مهم هست اما نیاز عاطفی همه بچه ها به پدرو مادر مهم تره

میگذَره اَز گُناهامون اونکه اَز آرِزوهامون گُذشت..🙃🍃
داستان مهاجرتم رو تایپیک زدم به همه بچه ها میدن تا بالای ۱۸ خرج مدارسشونم با دولته  من میخوا ...

سلام نیمار جان کجایی دختر، نگرانت شدم، خیلی وقته تاپیک و پست جدید نزاشتی. 

ان‌شاءالله هرجا هستی خودت و خانوادت شاد سالم باشید 🙏🙏🙏

کاش یه پست بزاری و خبر سلامتیت رو بدی. 

چجوری رفتی اونور🙄به همه بچه ها حقوق میدن یا فقط اونایی ک اونور ب دنیا میان؟ چجوری پناهندگی بگیریم؟ ...

اونجا مثل ایران نیست که بین بچه ی افغان با ایرانی فرق بزارن 

اونجا تمام بچه ها یکی ان و همه شون توسط دولت حمایت میشن فرقی نداره مال کجا باشن اقامت بگیرن دیگه حله. 

توی دانمارک یا فنلاند هم بچه بدنیا میاد 1 تا 2 سال دولت کلی کمک میکنه و حتی بسته ی حمایتی شامل لوازم نوزاد میفرسته برای مادرها و بچه ها تا پایان نوجوانی حمایت تحصیلی کامل رو دارن و حتی هر ماه بهشون پول داده میشه 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊

افغانی خشن زده همسرشو کشته البته توهین به هیچ افغانی نمیکنم ایران هم بدتر پدره زده بچه شو کشته 

درکل مردم جهان سوم خیلی خشن و وحشی اند دور از جون بعضی ها 

بخدا حق دارن این کشورای اروپایی راحت به این افراد اقامت نمیدن خدا شاهده حق دارن 

من با اینکه خودم ایرانی ام میگن اون کشورا حق دارن جهان سومی ها رو قبول نمیکنن چون ادم محیط و فرهنگی که توش بزرگ شده خیلی روی افراد و مغزش اثر داره و اکثر مردم جهان سوم حتی ابتدایی ترین چیزا رو نمیدونن 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊

اگه میتونید همرو باهم بیارید عالی میشه بخدا

انشاالله خدا بهتون برکت هزاربرابر بده 

لبخند به لبم نشست تاپیکتونو ک دیدم خداخیرتون بده انشاالله صاحب یه خانوادن بزرگ تر و سرشار از شادی و ارامش و سلامتی و رفاه و برکت بشین 

اگه میتونید همرو باهم بیارید عالی میشه بخدا انشاالله خدا بهتون برکت هزاربرابر بده  لبخند به ل ...

این تاپیک مالِ 6 ماه و نیم پیشه، از اون موقع از استارتر خبری نیست و تاپیک جدید هم نزاشته، نگرانشم. 

چطور شد این تاپیک امروز اومد بالا؟