2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شبا خوابم نمیبرد .تلویزیون با صدای بلند گوش میدادم وقتی تنها بودم یه روز همسایه ها از شوهرم پرسیده بودنن خانومت گوش هاش مشکل داره یا نصف شبی قصد اذیت کردن ما رو داره خانمتون خواب ندارن ؟شوهرم با قهقه میگفت خدا لعنتت کنه دوروز اومدیم تو این محل آبرو برام نزاشتی 

خاطرات یک جنین ♡♡تا آخرش بخونین جالبه     بعضیا همچین میگن ما چال لپ داریم انگار چاه نفت دارن 😒😒 .....  حالا خوبه یه عضله تو صورتشون فلجه 😏😏....چطوری فلج😝😝😝😝                                                                                                  دیروز تو تاکسی بودیم رانندهه رفت بنزین بزنه با یه راننده دیگه دعواش شد یارو به راننده ما گفت : تو مسافر کشی ؟تو گوه کشی                                ما چهار تا هم تو ماشین تا آخرش فقط به افق خیره شدیم 😐               یه بار بابام کنتر گاز رو دست کاری کرد .....روزی ۱۳۰۰ تومن باید اداره گاز به ما میداد 😐😐                    

یه بارم خوابم نمیبرد دیدم شوهرم خیلی ناز خوابیده. حرصم گرفت...

رفتم از تو حموم زنگ زدم بهش... 

گوشیو برداشت گفت کجایی... 

گفتم من اومدم بیرون. ببین یه اتفاقی افتاده بیا سر کوچه...

هی داد میزد چیییی شده کجااااا رفتیییی...

پاشد لباس پوشید که بره دنبالم...

من از حموم رفتم بیرون. 

من یه بار نصفه شب گشنم شد بلند شدم واسه خودم سیب زمینی سرخ کردم خوردم خشبختانه کسی بیدار نشد ...

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
یه بارم خوابم نمیبرد دیدم شوهرم خیلی ناز خوابیده. حرصم گرفت... رفتم از تو حموم زنگ زدم بهش...  ...

وای چکار بدی کردی نگفتی سکته کنه

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️

اره من خواب زیاد میبینم اونم پر سر و صدا

یکیش که خیلی افتضاح بود واسه زمانی بود که زلزله اومده بود خونه ما آپارتمانی بود تا چند وقت شبا میرفتیم خونه مادرشوهرم

منم بشدت فوبیای زلزله دارم

خلاصه ساعت شیش صبح خواب دیدم زلزله اومده پریدم رو شوهرم اونم ترسید داد زد حالا من جیغ یا ابلفض یاامام هشتم😐

از یه طرف همسرم داد میزنه

از یه طرف خواهرشوهرم بیدار شده اونم فکر کرده زلزله است اونم داد میزنه

تا مدت ها تعریف میکردن بهم میخندیدن😐

اره من خواب زیاد میبینم اونم پر سر و صدا یکیش که خیلی افتضاح بود واسه زمانی بود که زلزله اومده بود ...

منم زلزله اومد زبونم تا دوساعت گرفت .از ترس

خاطرات یک جنین ♡♡تا آخرش بخونین جالبه     بعضیا همچین میگن ما چال لپ داریم انگار چاه نفت دارن 😒😒 .....  حالا خوبه یه عضله تو صورتشون فلجه 😏😏....چطوری فلج😝😝😝😝                                                                                                  دیروز تو تاکسی بودیم رانندهه رفت بنزین بزنه با یه راننده دیگه دعواش شد یارو به راننده ما گفت : تو مسافر کشی ؟تو گوه کشی                                ما چهار تا هم تو ماشین تا آخرش فقط به افق خیره شدیم 😐               یه بار بابام کنتر گاز رو دست کاری کرد .....روزی ۱۳۰۰ تومن باید اداره گاز به ما میداد 😐😐