ظهر از مدرسه میومدم. میخوابیدم برای ناهار و شام هرچی اصرار میکردن بیدار نمیشدم. شب ١١ به بعد کع اونا خواب بودن میرفتم سیب زمینی سرخ میکردم میخوردم 😭😭😭😭
ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقهبندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم. پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقهبندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم. پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
منم با ناپدری و مادرم زندگی می کردم بعد زیاد می رفتنمسافرت مجبوری آشپزی یاد گرفتم تو همون سن یادم کلا یه هفته دیدم دارم تخم مرغو املت می خورم گفتم نمیشه اینجوری😅
تا اینجای تاپیک داشتم می خندیدم که خاطره تلخ شما اشک به چشمم آورد...
با احترام اگر خصوصی نیست میشه بفرمایید مادر عزیزتون کجا بودند؟
زمانی رو که در این وب سایت صرف تعاملات اجتماعی می کنم، زکات دانش و تجربه ای هست که در طول سال ها جمع آوری کردم و امیدوارم برای دیگران مفید باشه. امیدوار هستم و توکلم به خداوند هست که صحبت نسنجیده ای نکنم که باعث آزرده شدن کسی بشه و اگر خدای نکرده چنین حرفی زدم، بدونید که هدفمند و آگاهانه نبوده و من رو به بزرگواری خودتون ببخشید. لطفا اگر کامنت من برای شما مفید هست، برای ظهور حضرت صاحب الامر (عج)، شادی روح مادرم و سلامتی دخترکم یک صلوات مرحمت بفرمایید.
تا اینجای تاپیک داشتم می خندیدم که خاطره تلخ شما اشک به چشمم آورد... با احترام اگر خصوصی نیست میشه ...
١٣ساله بودم که فوت کرد
شرمنده که تلخ بود ❤❤
خدا رحمت کنه مادر عزیزتون رو ، براشون فاتحه خوندم ، امیدوارم زندگی شاد و خوبی داشته باشید ، یقین دارم روح مهربان شون مراقب شماست...
زمانی رو که در این وب سایت صرف تعاملات اجتماعی می کنم، زکات دانش و تجربه ای هست که در طول سال ها جمع آوری کردم و امیدوارم برای دیگران مفید باشه. امیدوار هستم و توکلم به خداوند هست که صحبت نسنجیده ای نکنم که باعث آزرده شدن کسی بشه و اگر خدای نکرده چنین حرفی زدم، بدونید که هدفمند و آگاهانه نبوده و من رو به بزرگواری خودتون ببخشید. لطفا اگر کامنت من برای شما مفید هست، برای ظهور حضرت صاحب الامر (عج)، شادی روح مادرم و سلامتی دخترکم یک صلوات مرحمت بفرمایید.
خدا رحمت کنه مادر عزیزتون رو ، براشون فاتحه خوندم ، امیدوارم زندگی شاد و خوبی داشته باشید ، یق ...
ممنون عزیزم
اره مادرشوهرمم همیشه همینو میگه . که روح پدرومادرت هنوز مراقبته! وقتی مشکلی دارم میگه از اونا کمک بخواه! ولی راستش اعتقادی ندارم! شایدم لجم گرفته که اونا رفتن و فقط من موندم!
اللهم صل علی فاطمه و ابیها و امها و بعلها و بنیها و سرالمُستودع فیها بعدد ما احاط بهی علمُک
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜 💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین
میشه لطفا به پسرم رای بدین؟؟فقط تا شنبه وقت داره چون اس ام اس هست برا بقیه سخته فرستادنش همه میگن باشه اما نمیفرستن لطفا اگه کسی واقعا میفرسته لایکم کنه منم بجاش برا مشکلاتتون دعا میکنم انشاالله هرکی هرچی از خدا میخواد بهش برسه😍
آخی عزیزم خدا رحمتشون کنه اللهم صل علی فاطمه و ابیها و امها و بعلها و بنیها و سرالمُستودع فیها بعدد ...
مرسی دوستم😘😘😘
خدا عزیزانتونو براتون حفظ کنه 😊
خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜 💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین