2777
2789

خواهش ميكنم بياين براي دختر كوچولوي ماما آلا ٢٠١٨ دعا كنيم خداي مهربان شفا بده بهش.

الان تاپيكاي اخرشو ديدم دلم اتيش گرفت براي دخترش و دل بيقرار مادرش.

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دنیاپر اﺳﺖ ، اﺯ اﻧﺴﺎﻥ ﻫﺎی ﺧﻮﺏ . . .اﮔﺮ ﻧﺘﻮاﻧﺴﺘﻲ اﻧﺴﺎﻥ ﺧﻮﺏ ﭘﻴﺪا کنی !!!ﺧﻮﺩﺕ ﻳکی اﺯ ﺁﻧﻬﺎ ﺑﺎش                          

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3589446/دخترم-خونه-بی-تو-حتی-جهنمم-نیست?page=1

دنیاپر اﺳﺖ ، اﺯ اﻧﺴﺎﻥ ﻫﺎی ﺧﻮﺏ . . .اﮔﺮ ﻧﺘﻮاﻧﺴﺘﻲ اﻧﺴﺎﻥ ﺧﻮﺏ ﭘﻴﺪا کنی !!!ﺧﻮﺩﺕ ﻳکی اﺯ ﺁﻧﻬﺎ ﺑﺎش                          

اللهم صل على محمد وال محمد

اي خدا كمكشون كن ، دخترشو شفا بده.

😭😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نتونستم توتاپیک خودش ج بدم ماهم یه فرشته مثل این داشتیم یه مریضی مادرزادی متاسفانه زیاد عمر نمیکنن حتی باتمام وجود مراقبش باشی دکترا میگن فوقش ۷سال که خواهرزادم تو۵ سالگی رفت پیش خدا خواهر بیچارم چه عذابی کشیدومیکشه 😟😭😭