2777
2789
عنوان

من یک ترنسم

| مشاهده متن کامل بحث + 19600 بازدید | 227 پست
تروخدا کمی فکر کنید دیگه  آره دختره

اشتباه گفتی که پسره الان

اینایی که هی تند تند لایک میکنن و رد میشن رو باید یهو مث معلما گچ پرت کنی طرفشون و بگی: الان من چی گفتم ؟😂😂
ببخشید من سعی میکنم نگاهشون نکنم تا ناراحت نشن.اما خودشون ادا میان.مگه من که کامل زن هستم اینقدر ادا ...

جواب منم بذه لطفا

کار های خیر کوچیکتون رو اینجا بگید تا یادبگیریم ازهم https://www.ninisite.com/discussion/topic/6411735/%D9%84%D8%B7%D9%81%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%DB%8C%D8%B1-%D9%88%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%DA%86%DA%A9-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C%D8%AF-%D8%B4%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D8%AF%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86?page=1

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما همونی نیستی ک میگفتی دوست داداشم‌با نامزدش بهم متلک گفتن و از من تعجب کردن ؟اخه میخام بدونم شما ...

خیر من امشب عضو شدم از دلتنگی هم عضو شدم واقعا خیلی دلم گرفته من سالهاس تاریک ها نینی سایت میخونم ولی اولین باره تابیک میزنم

من یک ترنسم 
گفتم منم مشکلات فقر و گرانی باعث شده خیلیا به این کار رو بیارنمن با خیلی از ترنس ها آشنایی دارم تو ا ...

عزیزم همین قشرن که دارن ابروی ترنسا دو میبرن

ترنسو مساوی کردن با ببخش عزیزم ببخش تنفروشی..درحالیکه این طور نیست.

دکون بازار زدن نصفشونم ترنس واقعی نیستن ارایش میکنن و با لحن زننده و حرکات عجیب فالور جمع میکنن تهشم هرکی هرچی میگه میگن ما ترنسیم😐😐😐😐دید جامعه رو منفی کردن نسبت بهتون

از طرفی اطلاعات صفر ..خیلیها هنوز حتی فرق ترنس و دوجنسه رو هم نمیدونن..

چی بگم..از خدا واست بهترین سرنوشتو میخوام

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

من خودمم قبلا میدیدم تو خیابون راهمو کج میکردم یا برام جالب بود که چرا خوب قبلا خیلی کم بود الان زیاد شده

تو مدرسه یکی از همکلاسیام اینجوری بود همه میخندیدن بهش و دستش مینداختن

خیلی اذیت می‌شد بیچاره دلم براش سوخت رفتم سمتش بهش نزدیک شدم بعد رفتم در مورد این شخصیتا و این مسال کتاب خوندم مقاله خوندم فهمیدم چی به چیه

همه اینارو گفتم که به این برسم که درک و فهم و علم این قضیه تو کشور ما نیست

خدایا گاهی نگاهی😔😘
ببخشید من سعی میکنم نگاهشون نکنم تا ناراحت نشن.اما خودشون ادا میان.مگه من که کامل زن هستم اینقدر ادا ...

دقیقا قبول دارم اینو گفتم خیلی ها ترنس نیستن فقط با فساد کردن اسم ماروهم خراب کردن و درآمد خوبی هم دارن متاسفانه من خودم حتی نزدیک فساد هم نمیشم چون چیز خوبی نیس خوشم هم نمیاد واس همین دنبال تحصیلات آکادمیک رفتم ولی با سختی دارم تموم میکنم 

من یک ترنسم 
دقیقا قبول دارم اینو گفتم خیلی ها ترنس نیستن فقط با فساد کردن اسم ماروهم خراب کردن و درآمد خوبی هم د ...

میشه عکستونو ببینیم 

یه روزِ خب میاد ، که ما همو نکُشیم،، به هم نگاه بد نکنیم ،،، دست بندازیم رو شونه های هم ،،، مثل بچگی ها تو دبستان
شما حتما جزو کسایی هستی ک کتک زدن زن رو قبول داری !!  شما حتما قتل و غارت رو هم قبول داری !! ...

پستشون رو پاک کردن؟هر چی میگردم نمیبینم

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال،به داس دهر،همان بدروی که می کاری...
دقیقا قبول دارم اینو گفتم خیلی ها ترنس نیستن فقط با فساد کردن اسم ماروهم خراب کردن و درآمد خوبی هم د ...

عکستو بزار لطفا

🌚ایــن جا را خــراش بـده   ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒             تا امـضامـو ببیـنیـے😐

کاش یه کم ما آدما بهتر بشیم هممون

میفهمم چقدر سخت بوده درس بخونی تا سطح بالا