2777
2789
عنوان

من یک ترنسم

| مشاهده متن کامل بحث + 19600 بازدید | 227 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با کسایی که واقعا بیمارن کاری ندارم.

ولی بعضیا واقعا دارن ادا در میارن 

مثلا سن ۱۵ سالگی یاد این کارا میافتن 

اگه درامدتون خوبه عمل کنید و خودتونو از این همه حرف و نگاه راحت کنید ....

بالاخره خاصن و مردم نا خودآگاه نگاهشون میکنن نه به چشم تمسخر یا فحش 

دست خودشون که نبوده این مشکل

من با شما کاری ندارم ولی جدیدا زیاد میبینم افرادی رو ک این مشکل رو دارن مثلا پسرن ولی روحیات دخترانه ...

گفتم منم مشکلات فقر و گرانی باعث شده خیلیا به این کار رو بیارنمن با خیلی از ترنس ها آشنایی دارم تو اینستا اینا بیشترشون ترنس نیستن فقط چون متاسفانه درآمد زیاد دارن اینجوری شدن 

من یک ترنسم 

ببین دوست عزیز هرجوری دوست داری زندگی کن به هیچکس هم ربط نداره. شما یکبار فرصت زندگی داری و این حق رو داری اونجور که دلت میخواد به شرطی که به کسی آسیبی نرسونی، زندگی کنی. اینکه بقیه چه فکری میکنن رو بذار کنار، هرکی به حرف مردم زندگی کرده باخته. 

اینا شعار نیست اینا حرفهایی که خودم دارم باهاشون زندگی میکنم و شدن سرلوحه من

باغ وحش ؛ تنها زندانی که زندانی هاش بیگناه ترین هستن 💔

من اصلا قضاوت نمیکنم و نمیتونم درک کنم ولی واقعا بعضی از ارتش های که جوره ی شما هستند که آقا هستند و میخوان خانم بشن خیلی تو اینست بد میگردند از آرایش و لباس و فرم حرف زدن و خوردن و...مثل دخترا عادی رفتار کنند دخترا عادی که این همه ادا که در نمیارن 

شما هم که میگید درامدتون خوبه بریدعمل کنید عملش هم که ازاد شده و با بیمه هم قبول میشه و طوری رفتار کنید که جلو توجه قرار نگیرید عادی باشید مقل دخترا عادی و نرمال 

●کاربری قبلیم ترکید برای بحث ب ن ز ی ن میدونستم میترکه ولی حرفموزدم.●دردی دارم مدت طولانیست که فقط درمانگرش خداوند هست ممنون میشم برام دعا کنید🙏😔💔(درد=بیماری) ●اینقدر خیره میشدند به لحظه های خوش زندگیم،اینک فقط خاطره های خوش گذشته عذابم میدهد ولی منکه به به شوری چشم اعتقادی نداشتم.😔💔 ●کاشکی تو زندگیم هیچوقت هیچیزی را اینقدر بزرگ نمی کردم ،چون وقتی بزرگ کردم شد قسمتی از زندگیم و کوچک کردنش کار غیرممکنی شد 😔💔●(🌼خوشا دردی که درمانش تو باشی🌼خوشا راهی که پایانش تو باشی 🌼خوشا چشمی که رخسار تو بیند🌼حوشا ملکی که سلطانش تو باشی)●خدایا دردم با صبرم نمیخواند یا دردم را تنام کن یا صبرم‌را زیاد کن بدهکار قلبم شده ام.😔💔🙏●خدایا تنها امیدم تویی و بهت اطمینان‌دارم😊         

دوست من الان این مسئله تو جامعه ی ما داره جا میوفته 

ترس براچی ؟ این زمین که فقط برای ما نیست تو حق زندگی داری شجاع باش و بدون ترس از زندگیت لذت ببر 

امیدوارم لحظه به لحظه ی زندگیتون خدا کنارتون باشه   

واقعا حق داری 

نباید ازش خجالت بکشی یا بترسی

هرکسی ب ی چیزایی گرایش داره به ی چیزایی علاقه مثلا بگی فلانی تو چرا قرمه دوست داری یا رنگ قرمز دوستداری  اون رنگی ک من دوستدارمو دوست نداری

مگه۵تاانگشت ی دست مثل همه که همه آدما هم با ی علاقه و شخصیت و خوصوصیات باشن

خدایا گاهی نگاهی😔😘
خانم جون جراحی درمان نیست باور کنید جراحی خطرات زیاد داره من خودم یجورایی پزشکم جراحی خطرات بسیار وح ...

خوشحالم که نظرت اینه

میخواستم بگم دنبال جراحی نرو لطفا ترسیدم ناراحت بشی

توی ایران به راحتی این عملارو انجام میدن و خیلیهارو همینجوری نابود کردن. کلا هورموناشون بهم ریخته

فقط با عمل جراحی که مشکل حل نمیشه. خیلی باید دقیق به این مسئله پرداخته بشه