2777
2789
عنوان

کمک کنید دارم...

110 بازدید | 8 پست

وای از صبح که بیدار شدم بالای پلکم و چشممام سرم خیلی درد می کنه 

کیج گاه کنار سرم نبض میزنه و حالت تهوع دارم 

و وقتی میخوام یه چیزی رو بخونم تار و به اطراف نگاه میکنم نور دارن و خوب دیده نمیشن

موندم چی کار کنم اگه کسی راهنمایی کنه ممنون میشم

سلام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشمات ضعیف نیست عزیزم ؟! 

پارسال رفتم دکتر گفت چشمات استیکماته ولی درجش طوری نیست که ارزش خرید عینک داشته باشه گفت چند وقت دیگه بیا دباره ببینم اگه نیاز بود برات عینک بنویسم 

ممکنه از این باشه

سلام

پارسال رفتم دکتر گفت چشمات استیکماته ولی درجش طوری نیست که ارزش خرید عینک داشته باشه گفت چند وقت دیگ ...

بعله عزیزم . ممکنه از ضعف بینایی باشه بخصوص زمانی که خیلی با گوشی کار کنی یا کتاب بخونی این علایم تشدید میشه .. 

عزیزم بنظرم از صبح که این علائم رو داشتید بهتر بود به پزشک مراجعه میکردید  اینجا که نمیتونن مشک ...

صبح که وقت نداشتم و دیگه امدم خونه افتادم خوابیدم ولی هنوز خوب نشده 

سلام

پارسال رفتم دکتر گفت چشمات استیکماته ولی درجش طوری نیست که ارزش خرید عینک داشته باشه گفت چند وقت دیگ ...

فعلا فقط استراحت کن و سعی کن چشماتو خسته نکنی تا فردا که حتما ویزیت شی .. 

بعله عزیزم . ممکنه از ضعف بینایی باشه بخصوص زمانی که خیلی با گوشی کار کنی یا کتاب بخونی این علایم تش ...

بله چند وقت درسام سنگین شده و موقع امتحان است من هنوز کارای فردا رو انجام ندادم 

سلام