2777
2789
عنوان

تیپی که ارزوشو داری بزنی بیا توصیف کن

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 50 پست
حلقه هرروز نیم ساعت بزن خیلی تاثیر داره من خودم شکم داشتم با حلقه اب کردم صبح ها ناشتا دو لیوان اب ...

خیلی پیاده روی دوس دارم ولی فعلا وقت امتحاناس تموم شه حتما میرم

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه که میپوشم منظورم بیرون بود😂

اهان خوب ایشالله بری خارج بپوشی که ارزوت براورده شه

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم
پس برو دکتر تغذیه خیلی از آشناهانون اصولی لاغرشدن موهاشونم نریخت

ب حدا پول دکتر تعذیه ندارم دکتر تعذیه هر ده روز ادم می کشونه مطب کلی ویزیت می گیره

خارج پوشیدم عقده ام خالی شد ولی آدم پیش خارجیا کم میاره همشون خوش هیکل قد بلندن کثافتا

اره اینم هست همه قد و هیکلا بیست موها مرتب و کراتین شده

من اگه مرد بودم قطعا یه زن تپل میگرفتم چیه آخه دوتا استخون

منم از خیلی لاعر و استخونی بدم میاد ولی چاقیم خیلی افتصاح 

خارج پوشیدم عقده ام خالی شد ولی آدم پیش خارجیا کم میاره همشون خوش هیکل قد بلندن کثافتا

منم میگم کاش میتونستم تو ایران شالمو بردارم

از شال و روسری بدم میاد

کاربر جدید نیستم، نزدیک بود شناسایی شم کاربری قبلیمو لغو کردم  به خیر گذشت، عاشق حیوونا هستم  
استخون خوبه همه چی بهش میاد مخصوصا لباس شب

نه مثلا وزن های ۴۷ و وزن های زیر ۵۰ دیگه خوب نیستن واقعا کمه ادم بالاخره ی رون و برجستگی هم داشته باشه خوبه من ارزوم وزن ۵۵ 

منم موهامون داغون شد انقد آفتاب ندید شال هم باعث زبری مو میشه

من که موهام فر و وز باز شال سنگین سر می کنم ی کم صاف می شه و پفش می خوابه