2777
2789
عنوان

تیپی که ارزوشو داری بزنی بیا توصیف کن

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 50 پست
مانتو های عربی خوشگل  دوسدارم خودم برم دبی پاساژارو یکی یکی بگردم یه خوشگلشو بپوشم با کفش چرم ...

فرا اون مانتوها حداقل قدت باید ۱۶۸ باشه که بهت بیاد

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم ۶۱ ام وقتی ۵۸ بودم عالی بودم ولی حوصله رژیم ندارم 

باز خوش ب حالت ۶۱ هم خوبه من ۶۹ ام با ۱۶۰

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم
اخه آفتاب نمیخوره باعث موخوره و ریزش و کمبود ویتامین دی میشه

اره اون که هست همه زنای ایرون کمبود دی رو دارن برا همین طرح توزیع دی گذاشتن تو بهداشت و مدارس

منم میگم کاش میتونستم تو ایران شالمو بردارم از شال و روسری بدم میاد

ولی من ارزو ندارم بس که موهام فر و وزه اگه شال همه برمی داشتن از حسودی اونا که موهاشون خوشگله می ترکیدم

باید ۹ تا کم کنی بهتره غذاتو کم کنی وهروز بری پیاده روی

کم نمی شه که لامصب 😢انگار ی سد بستن که وزنم ازش پایین نمیاد جالا کافیه دو روز خودمو ول کنم ب خدا مث اب خوردن هفته ای سه کیلو زیاد می کنم

نه اونویت خودتم مجبور میشدی هروز اتو کنی یا با سشوار صاف کنی 

اتو و سشوار که بدتر مو خشک می کنه بعدشم کلی وقتمو می گرفت هر روز دوش گرفتن و صاف کردن موها

باواجازتون قدم۱۶۰هست خیلیم خوشکل میشم وقتی میپوشم😜

منم ۱۶۰ قدم مانتوهای عربی بلند هستن دیگه برا همین می گم مناسب قد بلنداس تو قد های ما زیاد کوتاه یا زیاد بلند نباید پوشد 

منم ۱۶۰ قدم مانتوهای عربی بلند هستن دیگه برا همین می گم مناسب قد بلنداس تو قد های ما زیاد کوتاه یا ز ...

میدونستی فقط ایرانیا اینو میگن؟!!!

مانتو عربی انواع اقسامی داره ک به همه میاد کوتاه وبلند وگرنه ک خودعربا ک همه بلند نیستن من چندتا مدلشو دارم که خیلی بم میاد ولی چون لاغرم بیشتر خفاشی میپوشم ک خوشگل تر وبلند ترنشونم میده

سلامتی حضرت عشق دوتا صلوات😉