2777
2789

خودم مانتو جلو باز شلوار جین قد نود با تی شرت سفید تی شرتمم بندازم تو شلوارم و ی کرمبند بزنم همه وسایل این تیپم دارم ها مانتو حریر سفیدم دارم منتها چاقم چاق با شکم هفت طبقه و پهلوام که نمی شه مانتو جلو باز پوشید ینی می شه ی روز این تیپ بزنم 😢

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم من بی اغراق عاشق تپلی هام😋

مثل خواهر خودم

این تیپا هم زمانش میگذره و خز میشه مثل کلیپس

اونوقت تو یک هیچ جلوتر از اونایی هستی ک این تیپارو میزنن

قدیما پگاااه بودم،تازگیا شاهزاده مصر،بعد این نمیدونم چی خواهم بود..                                                       Թող պարեմԵս պարում եմԵս պարում եմ                                                    
عزیز دلم من بی اغراق عاشق تپلی هام😋 مثل خواهر خودم این تیپا هم زمانش میگذره و خز میشه مثل کلیپس ...

اخه همیشه ارزومه که مجبور نباشم شالمو جلو بندم پهن کنم که شکمم استتار شه 😢

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم
 شورتک با تاپ

منم ی تاپ و شورتک دارم سایز کوچک می پوسم تاپش در حد نیم تنه اس ولی جلو شوهرم نمی پوشم

اخه همیشه ارزومه که مجبور نباشم شالمو جلو بندم پهن کنم که شکمم استتار شه 😢

حلقه هرروز نیم ساعت بزن خیلی تاثیر داره

من خودم شکم داشتم با حلقه اب کردم

صبح ها ناشتا دو لیوان ابجوش بخور و پیاده روی کن اینم خیلییی تاثیر داره

قدیما پگاااه بودم،تازگیا شاهزاده مصر،بعد این نمیدونم چی خواهم بود..                                                       Թող պարեմԵս պարում եմԵս պարում եմ                                                    
اینکه آرزو نیست رژیم بگیر لاغرمیشی

همش استپ می شم بابا از این ورم ریزش گرفتم حالا ریزش ب درک کچلم شم مهن نیست فقط لاعر شم ولی لاعرم نمی شم همش استپم