همسرمم عاشقمه ولی خب نه اونقد رویایی چون دوماه که باهاش تموم کردم افتاد رو تخت بیمارستان یه دختره رو هم بهش چسبوندن براش گل میبرد سوپ میپخت هدیه میخرید محبت میکرد از منم خوشگلتر بود خوش تیپ تر پولدار تر بعد یه مدت ایشونم بدش نیومد دو دستی چسبیدش گرچه همش از من باهاش حرف میزد کلا هم دو هفته باهم بودن من که بهش پیام دادم ساعت سه شب با سر اومد کلی راهو تا منو ببینه
اره. شوهر خالم. بخاطر خالم همه کار میکنه. تا حالا ندیدم ناراحتش کنه. هدیه میخره همیشه. همیشه هوای دلشو داره هیچ وقت دلشو نشکونده. بارها دیدمذاز خود گذشتگی کرده بخاطر خالم. خودم به چشم دیدم که میگم. با وجود شرایط سختی که خالم براي ازدواج داشت همه رو قبول کرد. بعد 5 سال هنوزم عین اوله
من مردی رو دیدم که تو فامیل زبونزده از اینکه عاشق همسرشه و جون میده واسش .ولی کافیه یه جا خانمش و فامیلش نباشن آی جولان میده فقط منتظر یه اشاره س .من کلا مرد عاشق ندیدم همه مردا زیر ابی میرن این یه واقعیته
تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍
تا حدی خب هست. خانوما علاقه دارن و میندازن و در واقع من ندیدم خانمی که حلقه نندازه. اما آقایون رد دیدم که نمیندازن، و اونی که میندازه خودش بیان تعهدش به یه نفره. حالا فکر کن اون تو دستت باشه بعد بیای به یه دختر ابراز علاقه کنی
اگه از خدا نی نی میخواین بخونین🌷🤲🌷 مادر یا پدر شدن سخت ترین مسئولیتیه که یه آدم میتونه قبول کنه. شما باید اونقدر رفتار و افکارتون بالغ باشه که بتونید یه"انسان" رو پرورش بدید. به خودتون یادآوری کنید همه ی آدم ها لازم نیست بچه داشته باشن. خواهش میکنم تا وقتی از آرامش و سلامت خودتون و زندگی دو نفره تون مطمئن نشدین یه طفل معصوم به دنیا اضافه نکنید. من زوجی رو میشناسم که ده سال درمان و نذر و نیاز کردن تا خدا بهشون یه پسر داد و الان پسرشون افسرده ست... انشاالله اگه قراره فرزند سالم و شادی داشته باشین خیلی زود آرزوتون برآورده شه✨✨✨