بعد عید کم کم میکشه پایین.یه سریا تو گرونی میفروشن ارزون بشه میخرن.من میخوام.ماشین بخرم بره همین.میفروشم امروز 485 تومنه اگه احتمالا تا 550 هم بره ولی ریسکیه من شاید رو 500 بفروشم.چون هرچی میره بالا ماشینم میره
عزیزم اگه به پولت احتیاج نداری و میخوای بزاری برای آینده ات طلا رو بخر نگاه نکن به قیمت چون یه روز گرونه یه روز ارزون تر به آینده نگاه کن که ۱۰۰ درصد روش سود میکنی
مانده ام در کوچه های بی کسی،سنگ قبرم رو نمیسازد کسی،سوخته ام خاکسترم را باد برد،بهترین یارم مرا از یاد برد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم دقیقا حرف شمارا انجام دادم اروقتی طلا۱۰۰ بود خواستم بخرم حوصله بخرج دادم والا خواهرم نسی ...
من نگفتم تا آخر عمر صبر کنه... گفتم فعلا صبر کنه
مادر عزیز تر از جانم ،،مطمئنم در مقابل سرطان ، پیروز میشی...التماس دعا**http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=707629
*
مادرم پر کشید ..با آرامش و لبخند ....
روحت شاد مامان عزیزم
احتمالم داره بره.منکه احتمال زیاد سر پونصد بفروشم اون دفعه سر 550 نفروختیم.میتونستم 206 بخرم الان با ...
مگه 560 شده بود ؟؟؟؟
من یادم نیست
طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم 💖💖