2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میخواستم یه النگو بخرم به النگوهام اضافه شه اما دیدم چقدگرون گفتم ولش کن بابا...شوهرم گفت پولشو میدم بخودت هرکارخواستی کن 

ول کن بابا الان انقدر گرونه که بایدبفروشی نه بخری

چه حالی میده....یکی و انقدر دوست داشته باشی که بقیه بهت حسودی کنن❤😘
حالا جا داره بره بالا من 120 گرم دارم.منتظریم برسه به 500 تومن بفروشیم

منم می خوام بفروشم .یعنی 550 نمیشه همون رو پونصد بفروشی 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
فعلا نه طلا ، نه ارز ، نه خونه  فقط صبر کنین تا ببینیم چی میشه... پولت زیر سرت باشه ، هیچ ح ...

منم دقیقا حرف شمارا انجام دادم اروقتی طلا۱۰۰ بود خواستم بخرم حوصله بخرج دادم  والا خواهرم نسیه خرید پول نداشت نفع کرد اوندقت من ارزش پولم کم شد

یا رب العالمین
از اون به بالا صبر کنی ریسکه همون پونصدم بفروشیم برامون خوب میشه

اینم حرفی اما یهو بشه 550 .600 چی 😳

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
از کجا معلوم بفروشیم بعدش پایین بیاد

معلوم نیست ریسک دیگه 

ببین من خودم هروقت پول داشته باشم میخرم کاری به حرف بقیه و قیمت ندارم.

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤