2777
2789
عنوان

حرف مفت بقیه

359 بازدید | 32 پست

دیدین چه راحت میگن وای وقتشه بچه دار شی! چرا نمیاری! الان خوبه و از این شر و ورا؟

بابا خب زبون نفهم تو مگه تو دل منی؟ من خودم دلم بچه میخواد ولی شرایط مالیشو ندارم! بیارم تو پول لباس و ویتامین و دکتر و .. میدی؟

شاید من اصلا نازام! هی باید زر برنی داغ دل تازه کنی؟؟

من که درجا میزنم تو حالشون ولی بازم میگن عصبی میشم دلم میخواد خفشون کنم،چون خیلی دلم میخواد و اصلاااا شرایطش نیست.

امیدوارم انقدر موفق بشم که بتونم حتی به اونایی که بهم گفتن نمیتونی کمک کنم... اونایی که مسخره کردن و گفتن دلت خوشه... من دارم به هدفم نزدیک و نزدیک تر میشم💪🏽

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون حالا يه چيزي انقدر بدم مياد ميگن چرا شوهر نميكني

اونم همینه

اه اه

امیدوارم انقدر موفق بشم که بتونم حتی به اونایی که بهم گفتن نمیتونی کمک کنم... اونایی که مسخره کردن و گفتن دلت خوشه... من دارم به هدفم نزدیک و نزدیک تر میشم💪🏽

حالا بیاری هم ولت نمیکنن که

هی غر میزنن بچه ت همبازی میخواد

انگار خودم شعورم نمیرسه

لابد یا بچه دار نمیشم یا مشکل مالی دارم

فضولن ملت

تا دیروز میگفتن هر کی ما رو دوست نداره جمع کنه از ایران برهحالا میگن هرکی حتی اگه ما رو دوست نداره بیاد رأی بدهعجیبتر اینکه میگن اونایی که ما رو دوست ندارن بیان به اونایی که ما رو دوست دارن رأی بدنامروز شرکت در انتخابات رو حاصل بصیرت تو میدانندو فردا اوضاع بد کشور را که خودشان ایجاد میکنند را حاصل انتخاب بد تو میدانند!!!!!   
ان شالله شرایطتتون خوب میشه و سروقتش بچه دار میشی، زندگیتو بکن ی گوشت در باشه ی گوشت دروازه

گفتنش راحته

وقتی میگن به هم میریزی

اون حالا يه چيزي انقدر بدم مياد ميگن چرا شوهر نميكني

والا من 19  سالم بود انقدر گفتن انقدر گفتن شوهر کردم 

بیا الان دارم ب طلاق فکر میکنم21سالمه

متاسفانه حرف دیگرون روم تاثیر داره نمیدونم چیکار کنم😤

حالا بیاری هم ولت نمیکنن که هی غر میزنن بچه ت همبازی میخواد انگار خودم شعورم نمیرسه لابد یا بچه د ...

خاک بر سرا😒

گفتنش راحته وقتی میگن به هم میریزی

میدونم عزیزم، ولی خب ب هم میریزی باز خودت ضرر میکنی اعصابتو از سر راه اوردی مگه، ی لبخند تلخ بزن بگو چشم😒 با همین شکل

از خدا میخوام حال دل همتون همیشه خوبه خوب باشه😊😊❤❤😊😊❤❤😊😊
همینه. تا وقتی ازدواج نکردی زر میزنند.ازدواج میکنی میگن بچه.بچه میاری میگن یکی دیگه. یکی دیگه میاری ...

واقعا حالت تهوع میگرم اینجور آدما رو میبینم