2777
2789

سلام 

میخواستم بدونم میشه این ویتامین هارو به مدت طولانی مصرف کرد ؟

مثلا ۹ ماه یک روز درمیون؟

بعدقراره اقامصرف کنن .

ممنون میشم راهنمایی کنید😊

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
دکترم برا من ویتامینe هفته یکی... بعد دوماه ماه ی یکی ...خودت میخوای مصرف کنی

عزیزم ویتامین D3رو نگفتم ویتامین e رو گفتم همون که برای قوی شدن اسپرم اقایان وپوست ومو مصرف میشه 

شما هم منظورت همین ویتامینه؟

آخه این ویتامین رو من هر روز یا یک روز درمیون شنیدم مصرف میشه ولی نمیدونم توزمان طولانی ضررداره یانه

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.