2777
2789
عنوان

سوراخ قلب و دریچه شل قلب نوزاد توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2478 بازدید | 31 پست
دختر اولم سوراخ داشت۱۸ میلی عمل شد دختر دومم ۴ میلی سوراخ داشت خداروشکر داره بسته میشه تا زیر ۵ میل ...

انشالله

خدا به بچه هات هم سلامتی بده

یعنی تا یکسال دیگه احتیاج به چکاپ نداره؟چون دکترش گفت یکسال دیگه بیارش

خدایا نگاهتو ازمون برندار الهی آمین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله خدا به بچه هات هم سلامتی بده یعنی تا یکسال دیگه احتیاج به چکاپ نداره؟چون دکترش گفت یکسال ...

ممنون عزیزم همچین ب پسر گلت🤲دخترم ک ۶ ماه یکباز اکو داره دومی هم سالی یکبار داره

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

عزیزم نترس منم چند روز پیش رفتم اکو قلب دکتر گفت از چندجا سوراخه خون نشتی داره بعد گفت هیچ مشکلی نداره و از بچگی داشتی بعد گفت اگه خیلی نگرانی 3سال دیگه اکو بده خیالت راحت باشه.

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
دخترم 10 ماهشه مام بردیم گفتن 4 میلی متری داره نگران نباش خود به خود خوب میشه، مام دو ماهش بود فهمید ...

امید به خدا 

انشالله دخترت سلامت باشه همیشه عزیزم

عزیزم نترس منم چند روز پیش رفتم اکو قلب دکتر گفت از چندجا سوراخه خون نشتی داره بعد گفت هیچ مشکلی ندا ...

عزیزم انشالله سلامت باشی همیشه

شوهرمم همینو‌میگه اما دست خودم نیست نگاش میکنم بغضم میگیره امید بخدا دکتر که گفت خوب میشه ۱ درصد احت ...

نگران نباش گلم

توکل کن بخدا

انقدرم خودتو حرص نده عزیزم

دوستتون دارم 💕

برای سلامتی نینیت ۳ تا توحید خوندم انشالله حال نینی و حال دل خودت همیشه خوب باشه و سلامت باشید

داری میای قدمت رو چشامون قلب مامان و بابا😍😘میشه برای سلامتی قندعسلم صلوات بفرستید😊دوستون دارممممم....
برای سلامتی نینیت ۳ تا توحید خوندم انشالله حال نینی و حال دل خودت همیشه خوب باشه و سلامت باشید

ممنونم مهربون♥️

خدا به خودت و خانواده ات سلامتی بده