من یه ساب رو الان حدود سه ماهه که دارم گوش میدم ولی هنوز نتایجش شروع نشده نمی دونم مشکل از کجاست
همین ک میگی شروع نشده خودش بد تریییین تاثیر رو داره ی کودک ب شدت قدرتمند تو وجودته ب اسم ضمیر ناخود آگاه ک حرف هاتو بدون هیچ منطقی انجام میده .. حرف های منفی کاملا ممنوعه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب میشه بیشتر توضیح بدین از چه سابی نتیجه گرفتین و چه مدت استفاده می کردین همراه با تجسم و تمرکز ب ...
نمیتونم کامل بگم .
چون اموزش میدم عزیزم.
رنگ چشم دندان. وفک .
زیبایی اما دورشو کامل نکردم برای همین برگشت.
کمتر از یه ماه جواب گرفتم اما دوره رو کامل نکردم
جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم از خدایم فرشته ههایم؛میکاییل جبرییل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم استادانم مطلب برازنده اسبقی حلت آزمندیان اقای عزیز عباسمنش از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنونم همسرم مرسی که هستی.
جالبه آموزش میدین من رایگان از ی کانال دارم نتیجه میگیرم
من یکیش اینه .بقیه چیزای که اموزش میدم توی امضام هست.
جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم از خدایم فرشته ههایم؛میکاییل جبرییل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم استادانم مطلب برازنده اسبقی حلت آزمندیان اقای عزیز عباسمنش از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنونم همسرم مرسی که هستی.
میشه بگین روزی چند بار گوش میدین ؟ و از فایل های بوستر و رفع موانع و شتاب دهنده و . . . هم اس ...
بله بوستر استفاده میکنم ی ربع اخر شب
از ۵ صبح تا ۶ هم فقط ساب پول و ۳۰ دقیقه بعدش ساب آرامش و بعدش دو مرتبه بیو چشم البته باید بین هر کدوم حداقل نیم ساعت فاصله باشه و دو لیوان آب ولرم هم بخوری ولی میگم من خیلی فرصت ندارم